Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Spruce Meadows
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1953
Subaru FC RJ Kings SD
Impreza Tactiek 433
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
30 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 25.9
solid Schieten weak
good Passen average
average Verdedigen weak


6e minuut.
Mahoney speelt de bal door. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri met een sublieme pass. Cahill is nu in balbezit. Cahill schiet op doel. Sáez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Nathan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Blais de bal. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill draait met de bal, schiet en ... Sáez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nathan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cahill geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Nathan rent richting de bal. Cahill is nu in balbezit. Cahill haalt uit met een fantastische trap. Cuadrado probeert de bal aan de voet te houden. Sáez bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Blais is nu in balbezit. Blais passt de bal in één keer door. Cahill rent richting de bal. Cahill draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Blais rent richting de bal. Blais probeert naar een medespeler te passen. Cahill rent richting de bal. Cahill draait met de bal, schiet en ... Sáez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru FC - RJ Kings SD 1:0

23e minuut.
Labañino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Basualdo de bal. Cuadrado is nu in balbezit. Cahill onderschept slim de pass. Cahill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru FC - RJ Kings SD 2:0

31e minuut.
Mahoney passt de bal zonder na te denken. Daar is Cahill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahill probeert naar een medespeler te passen. Blais is nu in balbezit. Blais haalt uit met een fantastische trap. Sáez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru FC - RJ Kings SD 3:0

32e minuut.
Carrera passt de bal zonder na te denken. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Blais geeft een hoge lob. Cahill is nu in balbezit. Cahill draait met de bal, schiet en ... Sáez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Nathan geeft een hoge lob. Blais is nu in balbezit. Blais passt de bal in één keer door. Cahill rent richting de bal. Cahill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bailey met een sublieme pass. Stalteri rent richting de bal. Stalteri passt de bal zonder na te denken. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Blais geeft de bal voor. Sáez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Subaru FC 37%, RJ Kings SD 63%.
Subaru FC - RJ Kings SD 3:0

46e minuut.
Grenier komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Carrera is nu in balbezit. Nathan verovert de bal door een tackle van achteren. Nathan passt de bal in één keer door. Blais is nu in balbezit. Blais schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Stalteri speelt de bal door. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill passt de bal zonder na te denken. Blais is nu in balbezit. Blais draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Blais kopt de bal weg. Klungelig pakt Cuadrado de bal. Cahill is nu in balbezit. Cahill schiet op doel. Sáez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru FC - RJ Kings SD 4:0

55e minuut.
Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell geeft de bal voor. Mahoney met een sublieme pass. Cahill heeft problemen om de bal te vangen. Cahill haalt uit met een fantastische trap. Sáez bokst de bal weg.

58e minuut.
Labañino schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. el-Mubarak met een harde bal richting middenveld. Blais is nu in balbezit. Blais draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sáez trapt de bal weg van het doel. Salva rent richting de bal. Salva geeft een lange en hoge pass. Labañino is nu in balbezit. Labañino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Villate trapt de bal weg van het doel. Cahill kopt de bal weg. Blais is nu in balbezit. Blais haalt uit met een fantastische trap. Sáez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Carrera met een sublieme pass. Grenier geeft een hoge lob. Cahill kopt de bal weg. Blais is nu in balbezit. Blais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sáez trapt de bal weg. Grenier kopt de bal weg. Román is nu in balbezit. Blais onderschept slim de pass. Blais draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Salva met de inworp. el-Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo verovert de bal door een tackle van achteren. Sotolongo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Stalteri kopt de bal weg. Daar is Zayas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill haalt uit met een fantastische trap. Sáez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Grenier probeert naar een medespeler te passen. Stalteri heeft problemen om de bal te vangen. Mahoney probeert naar een medespeler te passen. Cahill rent richting de bal. Cahill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Salva is nu in balbezit. el-Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. el-Mubarak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cahill de bal. Cahill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
el-Mubarak geeft een hoge lob. Cahill is nu in balbezit. Cahill probeert naar een medespeler te passen. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Blais draait met de bal, schiet en ... Sáez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Sáez met een sublieme pass. Grenier is nu in balbezit. Grenier geeft de bal voor. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cahill heeft problemen om de bal te vangen. Cahill geeft de bal voor. Blais is nu in balbezit. Blais draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Nathan met de inworp. Cahill geeft de bal voor. Daar is Zayas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blais rent richting de bal. Blais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru FC - RJ Kings SD 5:0

89e minuut.
Cahill onderschept slim de pass. Cahill speelt de bal door. Mahoney geeft een lange en hoge pass. Blais krijgt zijn hoofd ertegen. Zayas heeft problemen om de bal te vangen. Sáez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Subaru FC 42%, RJ Kings SD 58%.
Subaru FC - RJ Kings SD 5:0