Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tūnis
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3679
Tūnis Prathet Thai
POLTUN Tactiek 5-3-2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 63.6
excellent Schieten formidable
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Suwannakeeree onderschept slim de pass. Suwannakeeree geeft de bal voor. Kamoltip geeft een hoge lob. Sundaravej rent richting de bal. Sundaravej draait met de bal, schiet en ... Bacha bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Suwannakeeree speelt de bal door. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha passt de bal met de wreef. Daar is Sundaravej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundaravej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kamoltip probeert de bal met de borst te controleren. Senoussi is nu in balbezit. Senoussi speelt de bal door. Ismail rent richting de bal. Ismail haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung bokst de bal weg. Chuanchuen geeft een lange en hoge pass. Mrad is nu in balbezit. Mrad geeft de bal voor. Ismail maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Toujani is nu in balbezit. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussaidi speelt de bal door. Toujani is nu in balbezit. Toujani schiet op doel. Tsai-Jung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Boussaidi is nu in balbezit. Boussaidi geeft de bal voor. Mrad kopt de bal weg. Toujani is nu in balbezit. Toujani haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Inworp. Kamoltip met een snelle inworp. Suwannakeeree speelt de bal door. Sundaravej is nu in balbezit. Sundaravej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Yingsawa geeft een hoge lob. Thamboowasha kopt de bal weg. Meuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaravej verovert de bal door een tackle van achteren. Sundaravej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis 47%, Prathet Thai 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tūnis - Prathet Thai 0:0

47e minuut.
Senoussi passt de bal zonder na te denken. Ismail is nu in balbezit. Yau maakt een afschuwelijke overtreding. Yau krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Swayeh geeft een lange en hoge pass. Yingsawa geeft een hoge lob. Kamoltip kopt de bal weg. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha schiet op doel. Bacha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Chuanchuen verovert de bal door een tackle van achteren. Chuanchuen geeft de bal voor. Mrad kopt de bal weg. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soponpanich komt het veld opgelopen. Mrad met de inworp. Thabet speelt de bal door. Mrad geeft een lange en hoge pass. Ismail maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suwannakeeree is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meng komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Boussaidi rent richting de bal. Boussaidi geeft de bal voor. Tungsakulmongkol controleert de bal met de borst. Ismail rent richting de bal. Ismail haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung bokst de bal weg.

77e minuut.
Sundaravej is nu in balbezit. Sundaravej passt de bal in één keer door. Lounes onderschept slim de pass. Kamoltip is nu in balbezit. Kamoltip draait met de bal, schiet en ... Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Doeltrap. Sagae komt het veld opgelopen. Shin-Wa komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Mrad is nu in balbezit. Sundaravej bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayeh is nu in balbezit. Sundaravej onderschept slim de pass. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bacha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mrad met een sublieme pass. Boussaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussaidi met een sublieme pass. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani haalt uit met een fantastische trap. Shin-Wa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis 46%, Prathet Thai 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tūnis - Prathet Thai 0:0