Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eesti Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10636
Eesti Jamaica
Eesti_8.6.4 Tactiek Bob Marley
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
13 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
79.6 gemiddelde waardering 70.1
brilliant Schieten very good
incredible Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Liigmets verovert de bal door een tackle van achteren. Liigmets passt de bal zonder na te denken. Tiisväli met een sublieme pass. Stüff is nu in balbezit. Stüff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Hue met een sublieme pass. Stewart is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liigmets. Liigmets krijgt een gele kaart. Stewart raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stewart kan niet meer verder spelen. Taylor komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli geeft een hoge lob. Vultman kopt de bal weg. Stüff rent richting de bal. Stüff haalt uit met een fantastische trap. Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hansulo rent richting de bal. Hansulo passt de bal zonder na te denken. Tiisväli is nu in balbezit. Tiisväli geeft de bal voor. Stüff springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kraav verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson met een sublieme pass. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers geeft een hoge lob. Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tiisväli kopt de bal weg. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansulo onderschept slim de pass. Hansulo probeert naar een medespeler te passen. Kraav geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 29%, Jamaica 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eesti - Jamaica 0:0

46e minuut.
Hansulo rent richting de bal. Hansulo passt de bal zonder na te denken. Leepin rent richting de bal. Leepin geeft een hoge lob. Vultman maakt een snoekduik en kopt de bal. Euell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whitmore komt het veld opgelopen. Kraav met de inworp. Tiisväli geeft de bal voor. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valter komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Valter controleert de bal met de borst. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Kraav verovert de bal door een tackle van achteren. Kraav geeft een hoge lob. Stüff springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Jamaica 1:0

66e minuut.
Inworp. Suvi komt het veld opgelopen. Lagendik komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tiisväli kopt de bal weg. Gayle rent richting de bal. Lagendik verovert de bal door een tackle van achteren. Lagendik haalt uit met een fantastische trap. Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Jamaica 2:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leepin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valter geeft een hoge lob. Suvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Euell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Jamaica 3:0

75e minuut.
Tiisväli rent richting de bal. Tiisväli geeft een lange en hoge pass. Hue kan de bal niet met de borst controleren. Lagendik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik draait met de bal, schiet en ... Euell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Suvi rent richting de bal. Lagendik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti - Jamaica 4:0

82e minuut.
Inworp. Kraav zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli geeft een lange en hoge pass. Suvi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti 25%, Jamaica 75%.
Eesti - Jamaica 4:0