Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Latvija Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12187
Latvija Slovenija
Latvija 532 Tactiek Slovenija test
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
72.2 gemiddelde waardering 66.2
uitmuntend Schieten uitstekend
wonderbaarlijk Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Bruks kopt de bal weg. Pizičs geeft een lange en hoge pass. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Albreht met een sublieme pass. Daar is Pintar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizičs begaat een overtreding. Pizičs krijgt een gele kaart. Pintar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Albreht neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Celmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Krepek is nu in balbezit. Krepek geeft een lange en hoge pass. Albreht kopt de bal weg. Pintar is nu in balbezit. Pintar haalt uit met een fantastische trap. Celmiņš bokst de bal weg.

16e minuut.
Krepek probeert naar een medespeler te passen. Albreht rent richting de bal. Dzerviņš begaat een overtreding. Albreht is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Albreht wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Vilps de bal. Krepek is nu in balbezit. Krepek passt de bal met de wreef. Albreht is nu in balbezit. Albreht haalt uit met een fantastische trap. Celmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija 47%, Slovenija 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latvija - Slovenija 0:0

46e minuut.
Korošec komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Toplak geeft een lange en hoge pass. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kārtībnieks begaat een overtreding. Kārtībnieks krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Doeltrap. Krajnc komt het veld opgelopen. Černe met een harde bal richting middenveld. Kārtībnieks kopt de bal weg. Pizičs probeert naar een medespeler te passen. Bruks geeft een hoge lob. Raņķis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Plicis komt het veld opgelopen. Talsis komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Krajnc geeft de bal voor. Laviņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviņš speelt de bal door. Pizičs is nu in balbezit. Pizičs geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Plicis bereikt de bal nog maar net als eerste. Plicis passt de bal met de wreef. Pizičs rent richting de bal. Pizičs geeft een hoge lob. Deglavs springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pizičs is nu in balbezit. Pizičs geeft een lange en hoge pass. Voh is nu in balbezit. Deglavs verovert de bal door een tackle van achteren. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija 35%, Slovenija 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latvija - Slovenija 0:0