Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország Česká republika
5-2-1-2 A Tactiek 5-3-2-W-Latvia
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
78.9 gemiddelde waardering 81.9
outstanding Schieten incredible
outstanding Passen brilliant
incredible Verdedigen brilliant


25e minuut.
Török rent richting de bal. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes rent richting de bal. Selymes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pála passt de bal in één keer door. Osika rent richting de bal. Osika passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hájný de bal. Hájný draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Štamberg passt de bal zonder na te denken. Pála is nu in balbezit. Pála passt de bal in één keer door. Juříček rent richting de bal. Juříček draait met de bal, schiet en ... Istenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balogh onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hájný springt en kopt de bal. Klungelig pakt Pelikán de bal. Juříček is nu in balbezit. Juříček schiet op doel. Istenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Česká republika 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 66%, Česká republika 34%.
Magyarország - Česká republika 0:1

50e minuut.
Selymes onderschept slim de pass. Selymes geeft een lange en hoge pass. Török kopt de bal weg. Oravecz rent richting de bal. Oravecz draait met de bal, schiet en ... Rychlý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Štamberg passt de bal in één keer door. Pála bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balogh krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Štamberg probeert naar een medespeler te passen. Osika rent richting de bal. Osika geeft een lange en hoge pass. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Istenes bokst de bal weg.

55e minuut.
Török is nu in balbezit. Török passt de bal in één keer door. Tüske rent richting de bal. Tüske draait met de bal, schiet en ... Rychlý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magyarország - Česká republika 1:1

57e minuut.
Váczi heeft problemen om de bal te vangen. Osika probeert naar een medespeler te passen. Hájný is nu in balbezit. Hájný draait met de bal, schiet en ... Istenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Česká republika 1:2

64e minuut.
Maška raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kordík komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Osika is nu in balbezit. Osika geeft de bal voor. Juříček rent richting de bal. Juříček draait met de bal, schiet en ... Istenes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Štamberg geeft een hoge lob. Hájný kopt de bal weg. Kontor heeft problemen om de bal te vangen. Juříček rent richting de bal. Juříček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Margitay komt het veld opgelopen. Vengl komt het veld opgelopen. Burcsa komt het veld opgelopen. Marcsek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Štamberg geeft een hoge lob. Juříček kopt de bal weg. Pála is nu in balbezit. Pála geeft een lange en hoge pass. Vengl bereikt de bal nog maar net als eerste. Istenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vengl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vengl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Česká republika 1:3

83e minuut.
Inworp. Kubatov komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Oravecz met een sublieme pass. Kubatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatov geeft een hoge lob. Margitay springt en kopt de bal. Rychlý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kubatov geeft een hoge lob. Marcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay rent richting de bal. Margitay draait met de bal, schiet en ... Rychlý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Česká republika 2:3

88e minuut.
Juříček passt de bal met de wreef. Zval is nu in balbezit. Zval passt de bal in één keer door. Marcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcsek draait met de bal, schiet en ... Rychlý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 49%, Česká republika 51%.
Magyarország - Česká republika 2:3