Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 08:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: Pilipinas
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9851
Pilipinas Venezuela
Shqipëria Tactiek NTVZLA4132CH
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 19
7 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
68.7 gemiddelde waardering 80.6
formidable Schieten brilliant
excellent Passen incredible
incredible Verdedigen brilliant


5e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Bolles rent richting de bal. Awitan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolles wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Villareal geeft een hoge lob. Mendiola probeert de bal aan de voet te houden. Finol kopt de bal weg. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas - Venezuela 0:1

13e minuut.
Bolles geeft de bal voor. Rodríguez is nu in balbezit. Patalinhug legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patalinhug krijgt een gele kaart. Rodríguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodríguez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas - Venezuela 0:2

25e minuut.
Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles verovert de bal door een tackle van achteren. Bolles geeft een hoge lob. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel. Rivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villareal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolles rent richting de bal. Bolles geeft een lange en hoge pass. Rodríguez springt en kopt de bal. Rivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Rivera probeert naar een medespeler te passen. Paa kopt de bal weg. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Curameng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Villareal is nu in balbezit. Villareal passt de bal met de wreef. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Rivera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas - Venezuela 0:3

44e minuut.
Inworp. Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolles is nu in balbezit. Bolles geeft een lange en hoge pass. Finol springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas - Venezuela 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilipinas 61%, Venezuela 39%.
Pilipinas - Venezuela 0:4

46e minuut.
Salas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Villareal geeft een lange en hoge pass. Larrazabal kopt de bal weg. Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft de bal voor. Finol krijgt zijn hoofd ertegen. Rivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Salas rent richting de bal. Salas speelt de bal door. Villareal rent richting de bal. Villareal geeft een lange en hoge pass. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Villareal rent richting de bal. Villareal passt de bal met de wreef. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel. Rivera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas - Venezuela 0:5

62e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez passt de bal met de wreef. Finol rent richting de bal. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bolles passt de bal zonder na te denken. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendiola. Mendiola krijgt een gele kaart. Villareal raakt geblesseerd tijdens het duel. Zambrano komt het veld opgelopen. Rincón komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zambrano met een snelle inworp. Bolles is nu in balbezit. Bolles geeft de bal voor. Rodríguez springt en kopt de bal. Rivera bokst de bal weg.

78e minuut.
Tandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoc passt de bal met de wreef. Penano is nu in balbezit. Penano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas - Venezuela 1:5

79e minuut.
Ferrebús komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Valencia geeft een lange en hoge pass. Mendiola kopt de bal weg. Daar is Patalinhug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón haalt uit met een fantastische trap. Rivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Penano verovert de bal door een tackle van achteren. Curameng bereikt de bal nog maar net als eerste. Penano rent richting de bal. Penano schiet op doel. Osuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilipinas - Venezuela 2:5

88e minuut.
Lacbawan kopt de bal weg. Fasciana rent richting de bal. Curameng begaat een overtreding. Curameng krijgt een gele kaart. Fasciana raakt geblesseerd tijdens het duel. McIntosh met een snel genomen vrije trap. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús schiet op doel. Rivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Mendiola rent richting de bal. Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano speelt de bal door. Klungelig pakt Ferrebús de bal. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. Rivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilipinas 65%, Venezuela 35%.
Pilipinas - Venezuela 2:5