Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nederland Italia
We advance Tactiek nt5
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
76.2 gemiddelde waardering 82.2
formidabel Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen uitmuntend
briljant Verdedigen buitenaards


4e minuut.
Guerini met de inworp. Rasori rent richting de bal. Rasori passt de bal in één keer door. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Huygens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Guerini is nu in balbezit. Guerini passt de bal zonder na te denken. Rasori probeert naar een medespeler te passen. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini schiet op doel. Huygens bokst de bal weg.

7e minuut.
Rasori is nu in balbezit. Rasori passt de bal in één keer door. Principi bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi geeft een lange en hoge pass. Mingolini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland - Italia 0:1

9e minuut.
MacDonald geeft een hoge lob. Rasori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasori passt de bal met de wreef. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Huygens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Minoja geeft een hoge lob. Principi kan de bal niet met de borst controleren. Inworp. Principi met de inworp. Rasori geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rasori heeft problemen om de bal te vangen. Blind is nu in balbezit. Blind passt de bal in één keer door. Klaiber rent richting de bal. Klaiber haalt uit met een fantastische trap. Marcarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Melas passt de bal in één keer door. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagarde is nu in balbezit. Melas onderschept slim de pass. Melas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zaino passt de bal met de wreef. Principi is nu in balbezit. Principi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Melas de bal. Melas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mingolini kopt de bal weg. Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Rasori speelt de bal door. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Melas is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Melas rent richting de bal. Melas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland - Italia 0:2

41e minuut.
Guerini geeft een hoge lob. Huygens speelt de bal door. Guerini kopt de bal weg. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini schiet op doel. Huygens bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland 68%, Italia 32%.
Nederland - Italia 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eijkenbroek komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kemper probeert naar een medespeler te passen. de Jonge bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jonge passt de bal met de wreef. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek draait met de bal, schiet en ... Marcarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Guerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemper verovert de bal door een tackle van achteren. Kemper passt de bal met de wreef. Khan is nu in balbezit. Khan schiet op doel. Marcarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Kruyk komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Guerini met een sublieme pass. Rasori met een sublieme pass. Principi bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi geeft de bal voor. Melas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sabbioni komt het veld opgelopen. Pompili komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kemper kopt de bal weg. Dovera heeft problemen om de bal te vangen. Eijkenbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland - Italia 1:2

86e minuut.
Preste met een sublieme pass. de Kruyk is nu in balbezit. Giraudi begaat een overtreding. Giraudi krijgt een gele kaart. de Kruyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Kemper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Jonge bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jonge geeft een hoge lob. Eijkenbroek springt en kopt de bal. Marcarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Kemper passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerini met de inworp. Rasori geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland 51%, Italia 49%.
Nederland - Italia 1:2