Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Raqra FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 472
Raqra FC Fecha Libre FC
Defend Tactiek Loquehay
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 29.8
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


9e minuut.
Gopar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gopar passt de bal zonder na te denken. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqra FC - Fecha Libre FC 0:1

16e minuut.
Ferreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreiro geeft de bal voor. Olmedo krijgt zijn hoofd ertegen. Ximenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bellido is nu in balbezit. Hoste onderschept slim de pass. Balarezo rent richting de bal. Hoste verovert de bal door een tackle van achteren. Hoste geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ocampo passt de bal zonder na te denken. Ferreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreiro geeft een hoge lob. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. Ximenes bokst de bal weg.

34e minuut.
Inworp. Hoste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balarezo is nu in balbezit. Gopar verovert de bal door een tackle van achteren. Gopar geeft een hoge lob. Ximenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Klungelig pakt Jáuregui de bal. Aramburú is nu in balbezit. Jáuregui kan de bal niet met de borst controleren. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. Ximenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqra FC - Fecha Libre FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqra FC 82%, Fecha Libre FC 18%.
Raqra FC - Fecha Libre FC 0:2

56e minuut.
Gopar geeft een lange en hoge pass. Almoshnino rent richting de bal. Bellido rent richting de bal. Almoshnino verovert de bal door een tackle van achteren. Almoshnino schiet op doel. Ximenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bellido passt de bal met de wreef. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo met een sublieme pass. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Riquelme komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olmedo. Aramburú raakt geblesseerd tijdens het duel. Aramburú met een snel genomen vrije trap. Mindikowski heeft problemen om de bal te vangen. Tamashiro is nu in balbezit. Tamashiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Riquelme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú passt de bal in één keer door. Olmedo rent richting de bal. Olmedo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqra FC - Fecha Libre FC 0:3

74e minuut.
Inworp. Chinchilla komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Riquelme rent richting de bal. Riquelme geeft de bal voor. Escalante heeft problemen om de bal te vangen. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqra FC 75%, Fecha Libre FC 25%.
Raqra FC - Fecha Libre FC 0:3