Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Weenjoy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5194
FC Weenjoy Salies-de-Béarn FC
new+ Tactiek 4231A
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 29.1
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen zwak
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Credo trapt de bal weg. Muciek rent richting de bal. Eckart is nu in balbezit. Eckart draait met de bal, schiet en ... Briand probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Guégan geeft een lange en hoge pass. Uginović kopt de bal weg. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko haalt uit met een fantastische trap. Briand maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Uginović verovert de bal door een tackle van achteren. Uginović passt de bal zonder na te denken. Girard bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart onderschept slim de pass. Eckart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karpenko rent richting de bal. Karpenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 1:0

16e minuut.
Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlais begaat een overtreding. Karpenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Lisowicz met een snel genomen vrije trap. Eckart maakt een snoekduik en kopt de bal. Briand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Dahmani passt de bal met de wreef. Uginović bereikt de bal nog maar net als eerste. Uginović passt de bal zonder na te denken. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 2:0

22e minuut.
Muciek passt de bal in één keer door. Uginović is nu in balbezit. Uginović passt de bal met de wreef. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek passt de bal met de wreef. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart haalt uit met een fantastische trap. Briand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Guégan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaudin. Guégan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guégan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Teyssier heeft problemen om de bal te vangen. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko haalt uit met een fantastische trap. Briand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 3:0

29e minuut.
Karpenko is nu in balbezit. Karpenko passt de bal in één keer door. Eckart rent richting de bal. Eckart draait met de bal, schiet en ... Briand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 4:0

36e minuut.
Teyssier probeert naar een medespeler te passen. Langlais probeert naar een medespeler te passen. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 5:0

37e minuut.
Cottenet met een sublieme pass. Girard heeft problemen om de bal te vangen. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko schiet op doel. Briand probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Collignon heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uginović neemt de hoekschop. Eckart maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Girard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eckart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eckart met een snel genomen vrije trap. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 6:0

45e minuut.
Uginović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko passt de bal in één keer door. Eckart rent richting de bal. Eckart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 35%, Salies-de-Béarn FC 65%.
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 7:0

47e minuut.
Muciek geeft een lange en hoge pass. Karpenko rent richting de bal. Eckart is nu in balbezit. Eckart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 8:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uginović met de inworp. Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko verovert de bal door een tackle van achteren. Karpenko schiet op doel. Briand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 9:0

51e minuut.
Teyssier bereikt de bal nog maar net als eerste. Teyssier geeft de bal voor. Klungelig pakt Collignon de bal. Uginović bereikt de bal nog maar net als eerste. Uginović haalt uit met een fantastische trap. Briand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Eckart maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Girard de bal. Eckart rent richting de bal. Eckart haalt uit met een fantastische trap. Girard probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muciek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karpenko krijgt zijn hoofd ertegen. Briand bokst de bal weg.

66e minuut.
Pinto geeft een lange en hoge pass. Paul heeft problemen om de bal te vangen. Muciek probeert naar een medespeler te passen. Eckart rent richting de bal. Eckart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 10:0

72e minuut.
Inworp. François komt het veld opgelopen.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uginović zal de hoekschop nemen. Eckart heeft problemen om de bal te vangen. Eckart haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Muciek passt de bal zonder na te denken. Eckart is nu in balbezit. Eckart passt de bal met de wreef. Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 11:0

76e minuut.
Teyssier kopt de bal weg. Klungelig pakt Uginović de bal. Karpenko rent richting de bal. Karpenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 12:0

77e minuut.
Uginović rent richting de bal. Uginović passt de bal met de wreef. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko haalt uit met een fantastische trap. Briand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 13:0

86e minuut.
Karpenko rent richting de bal. Karpenko passt de bal in één keer door. Eckart is nu in balbezit. Eckart schiet op doel. Briand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 14:0

88e minuut.
Uginović met een sublieme pass. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpenko is nu in balbezit. Karpenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz passt de bal met de wreef. Karpenko heeft problemen om de bal te vangen. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Uginović passt de bal zonder na te denken. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek passt de bal in één keer door. Eckart bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 25%, Salies-de-Béarn FC 75%.
FC Weenjoy - Salies-de-Béarn FC 15:0