Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schweiz France
HS Tactiek Guibou514
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 8
78.5 gemiddelde waardering 77.6
outstanding Schieten formidable
incredible Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


7e minuut.
Sauber speelt de bal door. Marazzi is nu in balbezit. Ferret legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferret krijgt een gele kaart. Marazzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Marti neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Thiebaut onderschept slim de pass. Thiebaut geeft de bal voor. Bellocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellocq draait met de bal, schiet en ... Godenzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - France 0:1

32e minuut.
Rigal geeft een hoge lob. Nussbaum probeert naar een medespeler te passen. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch geeft de bal voor. Marazzi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sauber passt de bal in één keer door. Rigal verovert de bal door een tackle van achteren. Taisch is nu in balbezit. Taisch geeft een hoge lob. Marti springt en kopt de bal. Bonifaci bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz 49%, France 51%.
Schweiz - France 0:1

54e minuut.
Nussbaum kopt de bal weg. Rigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Schultz speelt de bal door. Bellocq rent richting de bal. Bellocq schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Eggimann komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Buitenspel voor Marti. Goede buitenspelval van de verdediging. Lépine komt het veld opgelopen. Bisaz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Eggimann probeert naar een medespeler te passen. Pedrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrun geeft een lange en hoge pass. Bisaz is nu in balbezit. Bisaz draait met de bal, schiet en ... Bonifaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Pedrun geeft een hoge lob. Marti rent richting de bal. Mony begaat een overtreding. Mony krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Lépine passt de bal in één keer door. Doré rent richting de bal. Pedrun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doré raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Inworp. Wiederkehr komt het veld opgelopen. Hoffmann komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Marti geeft een lange en hoge pass. Hoffmann rent richting de bal. Bonifaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauber verovert de bal door een tackle van achteren. Sauber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schweiz - France 1:1

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rémond komt het veld opgelopen. Forêt komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Disler geeft een hoge lob. Marti rent richting de bal. Scotti begaat een overtreding. Scotti krijgt een gele kaart. Marti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wiederkehr neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz 56%, France 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schweiz - France 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Wägli komt het veld opgelopen.

91e minuut.
Disler passt de bal in één keer door. Eggimann is nu in balbezit. Eggimann passt de bal in één keer door. Sauber rent richting de bal. Sauber haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

100e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Auribault komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz 43%, France 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schweiz - France 1:1

110e minuut.
Wiederkehr probeert naar een medespeler te passen. Sauber bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mony. Mony krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

111e minuut.
Lépine is nu in balbezit. Lépine geeft de bal voor. Rémond bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault is nu in balbezit. Auribault haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

120e minuut.
Inworp. Filli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz 47%, France 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schweiz - France 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Doré kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Bisaz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
Rémond legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
---
Wägli neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - France 2:1
---
Lépine kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Sauber legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bonifaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - France 3:1
---
Forêt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Godenzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---