Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ekstream Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7045
ekstream Hajdoše
Ekstream Tactiek Basic 532
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
53.3 gemiddelde waardering 43.1
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen good


9e minuut.
Lacroce met een snelle inworp. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner passt de bal met de wreef. Christ rent richting de bal. Christ geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ginga onderschept slim de pass. Ginga geeft een lange en hoge pass. Daar is Koumoundouros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koumoundouros draait met de bal, schiet en ... Zancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Hajdoše 0:1

30e minuut.
Pivar passt de bal met de wreef. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacroce begaat een overtreding. Lacroce krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Runiahue probeert naar een medespeler te passen. Chatzipanagis rent richting de bal. Zupanc verovert de bal door een tackle van achteren. Lisota verovert de bal door een tackle van achteren. Lisota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Erjavec de bal. Erjavec passt de bal zonder na te denken. Predilă geeft een hoge lob. Juźwiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Runiahue kopt de bal weg. Maduro rent richting de bal. Chatzipanagis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chatzipanagis krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Koumoundouros kopt de bal weg. Suurpere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelotas is nu in balbezit. Pelotas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Hajdoše 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstream 45%, Hajdoše 55%.
ekstream - Hajdoše 0:2

50e minuut.
Rurkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Ginga de bal. Met opzet legt Runiahue zijn tegenspeler op de grond. Runiahue krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Daar is Christ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predilă is nu in balbezit. Predilă geeft een hoge lob. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Lisota is nu in balbezit. Zupanc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lisota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lisota neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ekstream - Hajdoše 1:2

57e minuut.
Vivardi met een sublieme pass. Klungelig pakt Erjavec de bal. Erjavec geeft een lange en hoge pass. Chatzipanagis rent richting de bal. Chatzipanagis draait met de bal, schiet en ... Juźwiak bokst de bal weg.

66e minuut.
Runiahue geeft de bal voor. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Katanec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lisota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chatzipanagis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Juźwiak bokst de bal weg.

75e minuut.
Chatzipanagis kopt de bal weg. Klungelig pakt Zupanc de bal. Lisota rent richting de bal. Lisota schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ekstream - Hajdoše 2:2

86e minuut.
Chatzipanagis kopt de bal weg. Zupanc heeft problemen om de bal te vangen. Lisota rent richting de bal. Lisota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekstream 49%, Hajdoše 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ekstream - Hajdoše 2:2