Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cycle of Bikes Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 576
Cycle of Bikes harwich fc
4-2-2-2 Tactiek 451
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 33.9
very good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Onyszko trapt de bal weg. Bell rent richting de bal. Bell passt de bal met de wreef. Lescott rent richting de bal. Lescott haalt uit met een fantastische trap. Gigolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Mackenzie onderschept slim de pass. Mackenzie geeft een lange en hoge pass. Filippini kopt de bal weg. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Stichting passt de bal in één keer door. Chitic rent richting de bal. Chitic speelt de bal door. Lescott heeft problemen om de bal te vangen. Lescott haalt uit met een fantastische trap. Gigolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Stichting geeft een lange en hoge pass. Lescott kopt de bal weg. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic geeft een hoge lob. Lescott springt en kopt de bal. Gigolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Serbezov rent richting de bal. Costescu verovert de bal door een tackle van achteren. Costescu geeft een hoge lob. Lescott rent richting de bal. Lescott draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic onderschept slim de pass. Chitic passt de bal met de wreef. Bell heeft problemen om de bal te vangen. Bell draait met de bal, schiet en ... Gigolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth speelt de bal door. Bell rent richting de bal. Lescott is nu in balbezit. Lescott schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Biagini kopt de bal weg. Klungelig pakt Bell de bal. Bell passt de bal met de wreef. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Booth. Booth krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Chitic speelt de bal door. Bell is nu in balbezit. Bell passt de bal in één keer door. Lescott is nu in balbezit. Lescott draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Costescu onderschept slim de pass. Costescu met een sublieme pass. Gülyüzer probeert naar een medespeler te passen. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycle of Bikes 33%, harwich fc 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cycle of Bikes - harwich fc 0:0

46e minuut.
Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Thwaites rent richting de bal. Gülyüzer is nu in balbezit. Gülyüzer geeft een lange en hoge pass. Lescott krijgt zijn hoofd ertegen. Gigolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Costescu geeft een hoge lob. Pescaru kopt de bal weg. Gülyüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülyüzer geeft de bal voor. Lescott springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Filippini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Clay komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Stichting verovert de bal door een tackle van achteren. Stichting passt de bal met de wreef. Lescott is nu in balbezit. Lescott haalt uit met een fantastische trap. Gigolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycle of Bikes - harwich fc 1:0

63e minuut.
Lescott verovert de bal door een tackle van achteren. Bell rent richting de bal. Bell speelt de bal door. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Tibeuf komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bell speelt de bal door. Chitic is nu in balbezit. Chitic speelt de bal door. Bell is nu in balbezit. Bell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mackenzie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chitic met de inworp. Bell rent richting de bal. Bell geeft een hoge lob. Gigolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycle of Bikes - harwich fc 2:0

75e minuut.
Lesur passt de bal in één keer door. Chitic rent richting de bal. Chitic geeft de bal voor. Lescott maakt een snoekduik en kopt de bal. Gigolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tibeuf kopt de bal weg. Chitic probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mackenzie de bal onder controle te krijgen. Bell is nu in balbezit. Bell haalt uit met een fantastische trap. Gigolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Costescu rent richting de bal. Costescu geeft een hoge lob. Gülyüzer is nu in balbezit. Gülyüzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycle of Bikes - harwich fc 3:0

82e minuut.
Gülyüzer is nu in balbezit. Gülyüzer geeft de bal voor. Lescott maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Mackenzie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gigolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

86e minuut.
Gigolo speelt de bal door. Serbezov heeft problemen om de bal te vangen. Stichting geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lescott de bal. Lescott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycle of Bikes - harwich fc 4:0

89e minuut.
Booth met een snelle inworp. Lesur speelt de bal door. Eastwood probeert naar een medespeler te passen. Serbezov rent richting de bal. Serbezov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycle of Bikes 21%, harwich fc 79%.
Cycle of Bikes - harwich fc 4:0