Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 14:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ísland Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16698
Ísland México
AlanoAWP Tactiek LOBOMEJORada
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 11
71.4 gemiddelde waardering 69.1
formidabel Schieten goed
formidabel Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


2e minuut.
Erlingsson passt de bal in één keer door. Daðason rent richting de bal. Met opzet legt Mondragón zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mondragón moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mondragón schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Daar is Ingimundsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingimundsson onderschept slim de pass. Ingimundsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pálmason is nu in balbezit. Pálmason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - México 1:0

11e minuut.
Chabrán met een sublieme pass. Galindo is nu in balbezit. Galindo geeft een lange en hoge pass. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson bokst de bal weg.

15e minuut.
Erlingsson passt de bal in één keer door. Theódórsson is nu in balbezit. Theódórsson passt de bal zonder na te denken. Daðason rent richting de bal. Daðason haalt uit met een fantastische trap. Del Angel bokst de bal weg.

16e minuut.
Theódórsson met een sublieme pass. Erlingsson controleert de bal met de borst. Galindo rent richting de bal. Erlingsson verovert de bal door een tackle van achteren. Erlingsson geeft een hoge lob. Del Angel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daðason is nu in balbezit. Daðason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - México 2:0

24e minuut.
Erlingsson is nu in balbezit. Erlingsson passt de bal in één keer door. Daðason is nu in balbezit. Daðason draait met de bal, schiet en ... Del Angel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - México 3:0

43e minuut.
Erlingsson kopt de bal weg. Daðason is nu in balbezit. Chabrán maakt een afschuwelijke overtreding. Daðason roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Daðason kan niet meer verder spelen. Hilmarsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísland 54%, México 46%.
Ísland - México 3:0

47e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Jóelsson is nu in balbezit. Galindo onderschept slim de pass. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ingimundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingimundsson probeert naar een medespeler te passen. Hilmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. Del Angel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - México 4:0

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Galindo stond buitenspel. Hrafnsson komt het veld opgelopen. Helgason komt het veld opgelopen. Magnússon komt het veld opgelopen. Marteinsson komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Magnússon rent richting de bal. Magnússon geeft een hoge lob. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hilmarsson kopt de bal weg. Ingimundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingimundsson geeft een hoge lob. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... Del Angel bokst de bal weg.

66e minuut.
Sæþórsson onderschept slim de pass. Sæþórsson geeft een lange en hoge pass. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... Del Angel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - México 5:0

67e minuut.
López komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Maduro onderschept slim de pass. Maduro geeft een hoge lob. Esquivel rent richting de bal. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Urbina maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Magnússon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erlingsson geeft een lange en hoge pass. Hilmarsson krijgt zijn hoofd ertegen. Del Angel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - México 6:0

81e minuut.
Inworp. Magnússon met de inworp. López rent richting de bal. Helgason verovert de bal door een tackle van achteren. Helgason haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Del Angel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - México 7:0

81e minuut.
Galindo rent richting de bal. Galindo passt de bal met de wreef. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Urbina springt en kopt de bal. Sebastiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
López geeft een hoge lob. Inworp. Magnússon met de inworp. Erlingsson geeft de bal voor. Hilmarsson springt en kopt de bal. Del Angel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísland 51%, México 49%.
Ísland - México 7:0