Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nueva Balastera
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4364
CD Palencia Bozatron Games
532 a Tactiek Hitmontop
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
36.9 gemiddelde waardering 54.9
average Schieten excellent
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Graffite passt de bal met de wreef. Otrocki probeert naar een medespeler te passen. Puchici rent richting de bal. Puchici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Bozatron Games 0:1

13e minuut.
Henny rent richting de bal. Puchici is nu in balbezit. Čauković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Čauković krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ruiz Barrero probeert naar een medespeler te passen. Mateo Azcona rent richting de bal. Otrocki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Otrocki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Otrocki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Santisteban geeft de bal voor. Inworp. Henny met een snelle inworp. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Paleka onderschept slim de pass. Graffite rent richting de bal. Graffite geeft de bal voor. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Alonso Bonilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ruiz Barrero speelt de bal door. Sorribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorribas speelt de bal door. Mateo Azcona is nu in balbezit. Mateo Azcona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Kaplon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaplon geeft een hoge lob. Słoniak kopt de bal weg. Henny geeft een lange en hoge pass. Puchici is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Małysa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pérez Morán kan de bal niet met de borst controleren. Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Bozatron Games 0:2

42e minuut.
Graffite raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chełchowski komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Santisteban geeft een hoge lob. Henny rent richting de bal. Henny passt de bal in één keer door. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Palencia 48%, Bozatron Games 52%.
CD Palencia - Bozatron Games 0:2

52e minuut.
Henny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Słoniak de bal. Słoniak probeert naar een medespeler te passen. Puchici rent richting de bal. Puchici schiet op doel. Alonso Bonilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Bozatron Games 0:3

54e minuut.
Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa geeft een lange en hoge pass. Andreescu krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Sorribas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Małysa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andreescu springt en kopt de bal. Alonso Bonilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Čauković neemt vlug de vrije trap. Sorribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorribas geeft een lange en hoge pass. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Pérez Morán speelt de bal door. Sorribas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaplon. Kaplon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Palencia 51%, Bozatron Games 49%.
CD Palencia - Bozatron Games 0:3