Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Kokotowskie Siuxy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6505
Kokotowskie Siuxy Bastion
Byle do przodu Tactiek NZ1
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 35.3
goed Schieten goed
goed Passen zwak
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Urbán rent richting de bal. Urbán speelt de bal door. Marina rent richting de bal. Gago onderschept slim de pass. Gago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Bastion 0:1

10e minuut.
Ohman is nu in balbezit. Ohman geeft een lange en hoge pass. Polyakov heeft problemen om de bal te vangen. Kalita is nu in balbezit. Kalita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ohman rent richting de bal. Vahula onderschept slim de pass. Vahula geeft een lange en hoge pass. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago schiet op doel. Walendzik bokst de bal weg.

19e minuut.
Ticu passt de bal zonder na te denken. Geisz is nu in balbezit. Geisz passt de bal zonder na te denken. Ohman is nu in balbezit. Ohman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bobeş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ticu de bal. Ticu passt de bal in één keer door. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticu verovert de bal door een tackle van achteren. Ticu geeft de bal voor. Kalita rent richting de bal. Kalita schiet op doel. Lefèvre bokst de bal weg.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobeş met een snelle inworp. Ohman geeft een lange en hoge pass. Geisz rent richting de bal. Geisz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Bobeş passt de bal zonder na te denken. Ohman rent richting de bal. Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Bobeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ohman speelt de bal door. Geisz is nu in balbezit. Geisz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kokotowskie Siuxy - Bastion 1:1

45e minuut.
Mel`nik geeft een hoge lob. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marina. Gago raakt geblesseerd tijdens het duel. Mel`nik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokotowskie Siuxy 41%, Bastion 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kokotowskie Siuxy - Bastion 1:1

50e minuut.
Mel`nik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ticu is nu in balbezit. Ticu passt de bal zonder na te denken. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Urbán speelt de bal door. Mel`nik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mel`nik passt de bal in één keer door. Gago is nu in balbezit. Gago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kubik kopt de bal weg. Geisz speelt de bal door. Kalita kan de bal niet met de borst controleren. Kalita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Bastion 2:1

80e minuut.
Geisz onderschept slim de pass. Geisz passt de bal in één keer door. Kubik met een sublieme pass. Kalita is nu in balbezit. Kalita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Polyakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefèvre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman is nu in balbezit. Ohman haalt uit met een fantastische trap. Geisz geeft de bal voor. Kalita krijgt zijn hoofd ertegen. Lefèvre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokotowskie Siuxy - Bastion 3:1

84e minuut.
Gago probeert naar een medespeler te passen. Daar is Urbán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polyakov is nu in balbezit. Kalita verovert de bal door een tackle van achteren. Kalita haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lefèvre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokotowskie Siuxy 32%, Bastion 68%.
Kokotowskie Siuxy - Bastion 3:1