Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lech>Mistrz Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5533
Lech>Mistrz litj puttan
DoBoju2 Tactiek super
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 32
poor Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Alsaker geeft de bal voor. Rednic rent richting de bal. Rednic passt de bal in één keer door. Jabá rent richting de bal. Jabá schiet op doel. Vannuten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Jabá rent richting de bal. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek begaat een overtreding. Wergeland raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Klungelig pakt Tansini de bal. Levipani rent richting de bal. Królicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Królicki krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Rednic is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Solheim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ulvin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - litj puttan 0:1

29e minuut.
Boczkowski passt de bal met de wreef. Ulvin rent richting de bal. Ulvin passt de bal zonder na te denken. Levipani is nu in balbezit. Levipani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Solheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wergeland rent richting de bal. Wergeland geeft een hoge lob. Odden heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Giza is nu in balbezit. Giza probeert naar een medespeler te passen. Ulvin is nu in balbezit. Ulvin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lech>Mistrz - litj puttan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech>Mistrz 56%, litj puttan 44%.
Lech>Mistrz - litj puttan 0:2

46e minuut.
Secară komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Serek geeft een lange en hoge pass. Ulvin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rednic is nu in balbezit. Solheim onderschept slim de pass. Solheim geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki onderschept slim de pass. Cichacki passt de bal zonder na te denken. Jabá is nu in balbezit. Jabá draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Alsaker met een snelle inworp. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Tansini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tansini krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Levipani is nu in balbezit. Levipani passt de bal zonder na te denken. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Odden verovert de bal door een tackle van achteren. Odden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech>Mistrz 55%, litj puttan 45%.
Lech>Mistrz - litj puttan 0:2