Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 17:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cuba Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10889
Cuba Ecuador
532-DEF Tactiek Guayaquil 2
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
77.8 gemiddelde waardering 73.3
outstanding Schieten excellent
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


15e minuut.
Carvajal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gallardo de bal. Gallardo geeft de bal voor. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... Pesantez bokst de bal weg.

17e minuut.
Luzardo passt de bal in één keer door. Asencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Águila krijgt een gele kaart. Asencio raakt geblesseerd tijdens het duel. Asencio neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - Ecuador 0:1

19e minuut.
Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Orama probeert naar een medespeler te passen. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo geeft een hoge lob. Santana krijgt zijn hoofd ertegen. Pesantez bokst de bal weg.

25e minuut.
Carvajal passt de bal zonder na te denken. Baños geeft een hoge lob. Coral kopt de bal weg. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Santana maakt een snoekduik en kopt de bal. Pesantez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gallardo geeft een hoge lob. Suanguilla probeert de bal met de borst te controleren. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aguilar komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Duménigo passt de bal in één keer door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Pesantez bokst de bal weg.

45e minuut.
Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo passt de bal zonder na te denken. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Arce komt het veld opgelopen. Artiles komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba 35%, Ecuador 65%.
Cuba - Ecuador 0:1

61e minuut.
Buitenspel voor Asencio. Goede buitenspelval van de verdediging. Toro komt het veld opgelopen. Rueda komt het veld opgelopen. Valdés komt het veld opgelopen. Espinosa komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Arce maakt een afschuwelijke overtreding. Salazar raakt geblesseerd tijdens het duel. Arce met een sublieme pass. Salazar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rueda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chávez rent richting de bal. Valdés onderschept slim de pass. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés verovert de bal door een tackle van achteren. Valdés schiet op doel. Pesantez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Arce passt de bal zonder na te denken. Artiles probeert naar een medespeler te passen. Arce met een sublieme pass. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel. Pesantez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Socorro probeert naar een medespeler te passen. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiles probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Pesantez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Duménigo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Santana kopt de bal weg. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Pesantez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba 31%, Ecuador 69%.
Cuba - Ecuador 0:1