Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe SK OLAP_C
master Tactiek tt4b
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60.4 gemiddelde waardering 42.4
excellent Schieten good
formidable Passen adequate
very good Verdedigen solid


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tatlıparmak met een snelle inworp. Birten met een sublieme pass. Körşahin rent richting de bal. Körşahin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De Sukkeleir rent richting de bal. De Sukkeleir geeft de bal voor. Balım krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Servetli de bal onder controle te krijgen. Sevgin verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tường Minh passt de bal in één keer door. Jemioła is nu in balbezit. Jemioła geeft een hoge lob. Balım springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - OLAP_C 1:0

25e minuut.
Keseroğlu speelt de bal door. Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła geeft de bal voor. Klungelig pakt Tường Minh de bal. Tường Minh haalt uit met een fantastische trap. Yemişçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Tường Minh is nu in balbezit. Tường Minh passt de bal met de wreef. Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła geeft een hoge lob. Tatlıparmak probeert de bal aan de voet te houden. Yemişçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
De Sukkeleir geeft de bal voor. Balım is nu in balbezit. Servetli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Servetli krijgt een gele kaart. Balım raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Balım neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - OLAP_C 2:0

44e minuut.
Yemişçi trapt de bal weg van het doel. Birten bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sukkeleir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birten roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Birten kan niet meer verder spelen. Kayseri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 21%, OLAP_C 79%.
Fenerbahçe SK - OLAP_C 2:0

47e minuut.
Kelköse geeft een lange en hoge pass. Pękacz geeft een lange en hoge pass. Tường Minh kopt de bal weg. Balım rent richting de bal. Balım schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balım is nu in balbezit. Balım haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mahşer met een harde bal richting middenveld. Altaner kopt de bal weg. Jemioła speelt de bal door. Daar is Balım, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balım haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Yemişçi bokst de bal weg.

59e minuut.
Jemioła raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niedrig zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balım springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - OLAP_C 3:0

63e minuut.
Klungelig pakt Eviţă de bal. Mahşer is nu in balbezit. Mahşer speelt de bal door. Altaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaner draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Mahşer geeft een hoge lob. Inworp. Eviţă met de inworp. De Sukkeleir is nu in balbezit. De Sukkeleir geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kalmaz onderschept slim de pass. Pękacz geeft de bal voor. Balım is nu in balbezit. Balım haalt uit met een fantastische trap. Yemişçi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - OLAP_C 4:0

72e minuut.
De Sukkeleir is nu in balbezit. Kelköse onderschept slim de pass. Niedrig geeft een hoge lob. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De Sukkeleir bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sukkeleir geeft een lange en hoge pass. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer geeft een lange en hoge pass. Balım maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tường Minh rent richting de bal. Tường Minh schiet op doel. Yemişçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Keseroğlu controleert de bal met de borst. De Sukkeleir bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sukkeleir speelt de bal door. Tường Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Minh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Güneyer geeft een hoge lob. De Sukkeleir probeert de bal met de borst te controleren. Kalmaz probeert naar een medespeler te passen. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 27%, OLAP_C 73%.
Fenerbahçe SK - OLAP_C 4:0