Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hoy vas a comer Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7800
KIARA BARCELONA FC
+mucho pa golear Tactiek atc 3
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
64.3 gemiddelde waardering 48
solid Schieten very good
formidable Passen good
formidable Verdedigen good


8e minuut.
Salah kopt de bal weg. Lanchares bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paulón krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Petrakiev speelt de bal door. Aziz Diouf is nu in balbezit. Marchetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marchetti krijgt een gele kaart. Aziz Diouf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santiago met een snel genomen vrije trap. Fernández Juan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - BARCELONA FC 0:1

15e minuut.
Cohen neemt vlug de vrije trap. Danneberg kopt de bal weg. Syx heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Fernández Juan heeft problemen om de bal te vangen. Cohen geeft een lange en hoge pass. Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KIARA - BARCELONA FC 1:1

25e minuut.
Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Syx rent richting de bal. Syx geeft een hoge lob. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tejedor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ríos de bal. Minujin met een sublieme pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel. Petrakiev bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Santiago neemt vlug de vrije trap. Ríos kopt de bal weg. van Deinsen geeft een lange en hoge pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Syx bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza onderschept slim de pass. Pastoriza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - BARCELONA FC 2:1

38e minuut.
Danneberg kopt de bal weg. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal passt de bal zonder na te denken. Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
van Deinsen geeft de bal voor. Salah rent richting de bal. Pastoriza onderschept slim de pass. Pastoriza haalt uit met een fantastische trap. Petrakiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - BARCELONA FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIARA 27%, BARCELONA FC 73%.
KIARA - BARCELONA FC 3:1

47e minuut.
Madrigal is nu in balbezit. Danneberg rent richting de bal. Danneberg passt de bal zonder na te denken. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Petrakiev bokst de bal weg.

51e minuut.
Raimilla verovert de bal door een tackle van achteren. Raimilla geeft een hoge lob. Fernández Juan is nu in balbezit. Fernández Juan haalt uit met een fantastische trap. Galvis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - BARCELONA FC 3:2

56e minuut.
Danneberg heeft problemen om de bal te vangen. Danneberg passt de bal zonder na te denken. Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza schiet op doel. Petrakiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Syx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodan rent richting de bal. Pastoriza verovert de bal door een tackle van achteren. Pastoriza haalt uit met een fantastische trap. Petrakiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Minujin kopt de bal weg. Danneberg rent richting de bal. Danneberg passt de bal met de wreef. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel. Petrakiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Danneberg passt de bal met de wreef. Minujin bereikt de bal nog maar net als eerste. Minujin passt de bal zonder na te denken. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Petrakiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Madrigal geeft een lange en hoge pass. Pastoriza rent richting de bal. Pastoriza geeft een lange en hoge pass. Madrigal springt en kopt de bal. Petrakiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - BARCELONA FC 4:2

68e minuut.
Klungelig pakt Salah de bal. Danneberg is nu in balbezit. Danneberg geeft een hoge lob. Pastoriza heeft problemen om de bal te vangen. Pastoriza draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - BARCELONA FC 5:2

71e minuut.
Marchetti met de inworp. Senesi kan de bal niet met de borst controleren. Senesi probeert naar een medespeler te passen. Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Paulón bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulón geeft een hoge lob. Madrigal is nu in balbezit. Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - BARCELONA FC 6:2

77e minuut.
Tejedor geeft de bal voor. Inworp. Senesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Petrakiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Lanchares passt de bal zonder na te denken. Senesi rent richting de bal. Senesi geeft een lange en hoge pass. Danneberg is nu in balbezit. Danneberg geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrakiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pastoriza maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Paulón passt de bal met de wreef. Daar is Danneberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danneberg geeft een lange en hoge pass. Pastoriza heeft problemen om de bal te vangen. Pastoriza haalt uit met een fantastische trap. Petrakiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Danneberg rent richting de bal. Danneberg geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tejedor de bal. Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - BARCELONA FC 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIARA 29%, BARCELONA FC 71%.
KIARA - BARCELONA FC 7:2