Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 13:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nigeria Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8049
Nigeria Guatemala
Indonesia BRA Tactiek Uman-5-2-1-2
47% Balbezit 53%
33% Spel op eigen helft 67%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
62.6 gemiddelde waardering 67.7
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyamkegh rent richting de bal. Anyamkegh geeft de bal voor. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Ogbuke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obidimalor komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Giron verovert de bal door een tackle van achteren. Giron geeft een hoge lob. Cubero rent richting de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ... Kanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Guatemala 0:1

19e minuut.
Quijano geeft een hoge lob. Inworp. Inuwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nwordu geeft de bal voor. Adepoju springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Babalade geeft een hoge lob. Inuwa rent richting de bal. Inuwa passt de bal met de wreef. Adepoju heeft problemen om de bal te vangen. Adepoju schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Cidon speelt de bal door. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anyamkegh begaat een overtreding. Anyamkegh krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Giron geeft een hoge lob. Daar is Adrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inuwa met een sublieme pass. Adepoju rent richting de bal. Adepoju draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez geeft een hoge lob. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero schiet op doel. Kanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Guatemala 0:2

45e minuut.
Villavicencio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria 35%, Guatemala 65%.
Nigeria - Guatemala 0:2

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Villavicencio stond buitenspel. Paya komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Buitenspel voor Cubero. Goede buitenspelval van de verdediging. Igor komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Varillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu onderschept slim de pass. Nwordu met een sublieme pass. Lambert geeft een hoge lob. Adepoju springt en kopt de bal. Westphal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Villavicencio controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rabadan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Rabadan met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anyamkegh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inuwa is nu in balbezit. Inuwa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria 31%, Guatemala 69%.
Nigeria - Guatemala 0:2