Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Maravilha do contorno
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1259
BotafogoBelo Jonny StarsFC
Attack Tactiek John
46% Balbezit 54%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten outstanding
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă passt de bal in één keer door. Zoncada rent richting de bal. Zoncada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Jonny StarsFC 0:1

16e minuut.
Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada probeert naar een medespeler te passen. Pessi is nu in balbezit. Pessi draait met de bal, schiet en ... Patin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Jonny StarsFC 0:2

18e minuut.
Vittek geeft een lange en hoge pass. Zoncada kopt de bal weg. Pessi rent richting de bal. Pessi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Jonny StarsFC 0:3

20e minuut.
Dastey onderschept slim de pass. Tomalczyk onderschept slim de pass. Tomalczyk probeert naar een medespeler te passen. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Patin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pessi is nu in balbezit. Pessi draait met de bal, schiet en ... Patin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Jonny StarsFC 0:4

27e minuut.
Deltgen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woźnica met een snelle inworp. Pessi rent richting de bal. Pessi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Moraes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă passt de bal zonder na te denken. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Patin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Jonny StarsFC 0:5

40e minuut.
Deltgen is nu in balbezit. Pessi verovert de bal door een tackle van achteren. Pessi met een sublieme pass. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Patin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Patin probeert naar een medespeler te passen. Woźnica kopt de bal weg. Dastey rent richting de bal. Zoncada verovert de bal door een tackle van achteren. Zoncada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Leite rent richting de bal. Pessi is nu in balbezit. Zoncada rent richting de bal. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Patin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tomalczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Pessi de bal. Zoncada rent richting de bal. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Patin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Jonny StarsFC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BotafogoBelo 82%, Jonny StarsFC 18%.
BotafogoBelo - Jonny StarsFC 0:6

50e minuut.
Deltgen verovert de bal door een tackle van achteren. Sotero met een sublieme pass. Zoncada rent richting de bal. Zoncada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sotero rent richting de bal. Sotero passt de bal zonder na te denken. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. Patin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Jonny StarsFC 0:7

54e minuut.
Pessi is nu in balbezit. Pessi probeert naar een medespeler te passen. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Patin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Jonny StarsFC 0:8

56e minuut.
Tomalczyk met een sublieme pass. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă probeert naar een medespeler te passen. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zoncada rent richting de bal. Zoncada geeft de bal voor. Paal!

58e minuut.
Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu passt de bal in één keer door. Stoichiţă is nu in balbezit. Zoncada rent richting de bal. Zoncada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Wakacjowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šinik komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Woźnica onderschept slim de pass. Woźnica passt de bal in één keer door. Sotero met een sublieme pass. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tomalczyk probeert naar een medespeler te passen. Sotero rent richting de bal. Sotero speelt de bal door. Pessi is nu in balbezit. Pessi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk speelt de bal door. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Jonny StarsFC 0:9

66e minuut.
Lizak geeft de bal voor. Woźnica met een sublieme pass. Sotero speelt de bal door. Daar is Zoncada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoncada schiet op doel. Patin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lizak onderschept slim de pass. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga draait met de bal, schiet en ... Karaj rent richting de bal. Karaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Zoncada de bal. Zoncada passt de bal in één keer door. Pessi speelt de bal door. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Patin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tomalczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoichiţă geeft een hoge lob. Patin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Woźnica rent richting de bal. Woźnica probeert naar een medespeler te passen. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Patin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - Jonny StarsFC 0:10

88e minuut.
Tomalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalczyk met een sublieme pass. Leite geeft de bal voor. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada schiet op doel. Patin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BotafogoBelo 79%, Jonny StarsFC 21%.
BotafogoBelo - Jonny StarsFC 0:10