Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tigers Dobratice Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5427
Tigers Dobratice SC Grottenolm
takový klídeček Tactiek Test 1
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 32.3
solid Schieten weak
excellent Passen poor
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Hacheney rent richting de bal. Hacheney geeft de bal voor. Cikryt is nu in balbezit. Cikryt schiet op doel. Packroff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - SC Grottenolm 1:0

6e minuut.
Gandalf probeert naar een medespeler te passen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal in één keer door. Hacheney is nu in balbezit. Hacheney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Inworp. Hacheney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guzmán met een sublieme pass. Matto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gandalf is nu in balbezit. Gandalf passt de bal zonder na te denken. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Gandalf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandalf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - SC Grottenolm 2:0

9e minuut.
Tanko is nu in balbezit. Tanko speelt de bal door. Engländer is nu in balbezit. Cikryt onderschept slim de pass. Cikryt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Engländer onderschept slim de pass. Cikryt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Engländer. Cikryt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gandalf komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Matto speelt de bal door. Klungelig pakt Hacheney de bal. Hacheney geeft een lange en hoge pass. Daar is Cikryt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cikryt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
da Costa speelt de bal door. Szambelan rent richting de bal. Matto onderschept slim de pass. Matto draait met de bal, schiet en ... Packroff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - SC Grottenolm 3:0

33e minuut.
Hacheney rent richting de bal. Hacheney met een sublieme pass. Gandalf bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikryt rent richting de bal. Cikryt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Matto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gandalf de bal. Gandalf passt de bal zonder na te denken. Cikryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikryt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Engländer rent richting de bal. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero passt de bal zonder na te denken. Cikryt is nu in balbezit. Cikryt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hacheney bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheney geeft de bal voor. Kaliciak kopt de bal weg. Cikryt is nu in balbezit. Cikryt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Hacheney probeert naar een medespeler te passen. Guzmán speelt de bal door. Gandalf speelt de bal door. Cikryt rent richting de bal. Cikryt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Dobratice 22%, SC Grottenolm 78%.
Tigers Dobratice - SC Grottenolm 3:0

47e minuut.
Gandalf is nu in balbezit. Gandalf probeert naar een medespeler te passen. Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero geeft de bal voor. Hacheney maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Dobratice - SC Grottenolm 4:0

61e minuut.
Jarosch heeft problemen om de bal te vangen. Carpintero rent richting de bal. Carpintero passt de bal in één keer door. Daar is Cikryt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cikryt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kaliciak onderschept slim de pass. Kaliciak geeft een hoge lob. Trąbek kopt de bal weg. Gandalf is nu in balbezit. Carpintero geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Engländer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carpintero met de inworp. Gandalf geeft een hoge lob. Matto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Engländer is nu in balbezit. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Carpintero passt de bal in één keer door. Cikryt heeft problemen om de bal te vangen. Cikryt haalt uit met een fantastische trap. Packroff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Matto probeert naar een medespeler te passen. Hacheney heeft problemen om de bal te vangen. Hacheney met een sublieme pass. Cikryt heeft problemen om de bal te vangen. Cikryt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
da Costa geeft de bal voor. Hacheney bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacheney met een sublieme pass. Matto is nu in balbezit. Matto geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Tătar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătar geeft een lange en hoge pass. van Raalte kopt de bal weg. Cikryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikryt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Szambelan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hacheney rent richting de bal. Hacheney passt de bal in één keer door. Matto rent richting de bal. Matto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Dobratice 19%, SC Grottenolm 81%.
Tigers Dobratice - SC Grottenolm 4:0