Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:36
  • Bekerwedstrijd: Mecz barażowy
  • Stadion: Anfield
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11598
FC Liverpool volt123
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
48 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 21.4
very good Schieten weak
solid Passen poor
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Kulas met een sublieme pass. Ryfka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryfka met een sublieme pass. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Niklewicz rent richting de bal. Niklewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mesanich met de inworp. Kulas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Mesanich probeert naar een medespeler te passen. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kozajda de bal onder controle te krijgen. Kośmider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - volt123 1:0

8e minuut.
Ryfka is nu in balbezit. Ryfka passt de bal met de wreef. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Kośmider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - volt123 2:0

9e minuut.
Ryfka probeert naar een medespeler te passen. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas geeft de bal voor. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Kośmider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kulas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zarzeczny de bal. Ryfka rent richting de bal. Ryfka geeft een lange en hoge pass. Śliwa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - volt123 3:0

16e minuut.
Kulas onderschept slim de pass. Kulas passt de bal in één keer door. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Kośmider maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ryfka geeft een hoge lob. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zarzeczny verovert de bal door een tackle van achteren. Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Colina probeert naar een medespeler te passen. Śliwa rent richting de bal. Śliwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Probierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryfka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rudziński speelt de bal door. Śliwa rent richting de bal. Niklewicz onderschept slim de pass. Śliwa onderschept slim de pass. Śliwa schiet op doel. Kośmider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryfka verovert de bal door een tackle van achteren. Ryfka speelt de bal door. Daar is Śliwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwa schiet op doel. Kośmider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ryfka speelt de bal door. Kulas probeert naar een medespeler te passen. Colina is nu in balbezit. Ryfka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryfka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kośmider trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Mesanich de bal. Mesanich kopt de bal weg. Śliwa rent richting de bal. Śliwa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Mesanich met een sublieme pass. Klungelig pakt Kulas de bal. Kulas geeft de bal voor. Śliwa rent richting de bal. Śliwa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Klungelig pakt Probierz de bal. Mućko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryfka. Mućko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mućko kan niet meer verder spelen. Efir komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Mesanich met een sublieme pass. Colina is nu in balbezit. Colina passt de bal in één keer door. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa schiet op doel. Paal!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kulas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ryfka is nu in balbezit. Ryfka draait met de bal, schiet en ... Kośmider probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - volt123 4:0

45e minuut.
Ryfka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryfka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryfka haalt uit met een fantastische trap. Kozajda probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 12%, volt123 88%.
FC Liverpool - volt123 4:0

48e minuut.
Dyrek is nu in balbezit. Colina verovert de bal door een tackle van achteren. Colina met een sublieme pass. Ryfka rent richting de bal. Ryfka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - volt123 5:0

50e minuut.
Mesanich passt de bal zonder na te denken. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas geeft de bal voor. Ryfka rent richting de bal. Ryfka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Mesanich speelt de bal door. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas passt de bal in één keer door. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Zapolny is nu in balbezit. Zapolny geeft een hoge lob. Ryfka kopt de bal weg. Śliwa rent richting de bal. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mesanich geeft een hoge lob. Probierz probeert de bal met de borst te controleren. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - volt123 6:0

56e minuut.
Kozajda geeft een hoge lob. Mesanich controleert de bal met de borst. Czok bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesanich verovert de bal door een tackle van achteren. Mesanich geeft een lange en hoge pass. Paal!

58e minuut.
Mesanich speelt de bal door. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas passt de bal in één keer door. Ryfka is nu in balbezit. Ryfka schiet op doel. Kośmider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ryfka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryfka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - volt123 7:0

59e minuut.
Efir verovert de bal door een tackle van achteren. Efir met een sublieme pass. Zarzeczny is nu in balbezit. Kulas rent richting de bal. Kulas geeft de bal voor. Kośmider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Śliwa rent richting de bal. Śliwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - volt123 8:0

63e minuut.
Śliwa schiet op doel. Zarzeczny geeft de bal voor. Mesanich kopt de bal weg. Śliwa rent richting de bal. Śliwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - volt123 9:0

66e minuut.
Dyrek kan de bal niet met de borst controleren. Mesanich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kozajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - volt123 10:0

70e minuut.
Dyrek rent richting de bal. Gagarin onderschept slim de pass. Gagarin passt de bal in één keer door. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ryfka heeft problemen om de bal te vangen. Mesanich rent richting de bal. Mesanich geeft een lange en hoge pass. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Probierz kopt de bal weg. Okruta heeft problemen om de bal te vangen. Śliwa rent richting de bal. Śliwa schiet op doel. Kozajda probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mesanich met een snelle inworp. Colina rent richting de bal. Colina geeft een lange en hoge pass. Ryfka rent richting de bal. Ryfka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - volt123 11:0

83e minuut.
Mesanich met een sublieme pass. Colina rent richting de bal. Colina passt de bal zonder na te denken. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mesanich geeft een hoge lob. Śliwa rent richting de bal. Kozajda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kozajda krijgt een gele kaart. Śliwa raakt geblesseerd tijdens het duel. Śliwa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - volt123 12:0

85e minuut.
Gogoasă passt de bal met de wreef. Ryfka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryfka geeft een hoge lob. Daar is Śliwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - volt123 13:0

87e minuut.
Gogoasă geeft een hoge lob. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Probierz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - volt123 14:0

89e minuut.
Ryfka verovert de bal door een tackle van achteren. Ryfka passt de bal in één keer door. Śliwa rent richting de bal. Śliwa schiet op doel. Kośmider probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 19%, volt123 81%.
FC Liverpool - volt123 14:0