Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turovia Turów JS United
maximus Tactiek Defend
57% Balbezit 43%
10% Spel op eigen helft 90%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 24.2
formidabel Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsov rent richting de bal. Orsov geeft een lange en hoge pass. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - JS United 1:0

2e minuut.
Szafarz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kubica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokot rent richting de bal. Kokot schiet op doel. Ćwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Skrzypiec speelt de bal door. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu met een sublieme pass. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Skrzypiec verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzypiec speelt de bal door. Kokot is nu in balbezit. Kokot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - JS United 2:0

9e minuut.
Klungelig pakt Ogrodnik de bal. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski passt de bal met de wreef. Kokot is nu in balbezit. Kokot draait met de bal, schiet en ... Ćwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ziep bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu passt de bal met de wreef. Kokot is nu in balbezit. Kokot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kubica geeft een hoge lob. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos geeft de bal voor. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Negreanu passt de bal in één keer door. Orsov is nu in balbezit. Orsov met een sublieme pass. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - JS United 3:0

26e minuut.
Paczos geeft een hoge lob. Negreanu heeft problemen om de bal te vangen. Negreanu geeft een hoge lob. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - JS United 4:0

29e minuut.
Złotnik speelt de bal door. Daar is Kokot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot onderschept slim de pass. Kokot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot rent richting de bal. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - JS United 5:0

35e minuut.
Gabriel geeft de bal voor. Paczos is nu in balbezit. Paczos geeft een hoge lob. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - JS United 6:0

42e minuut.
Ciapalski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giejsztorewicz komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Negreanu passt de bal in één keer door. Skrzypiec probeert naar een medespeler te passen. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot rent richting de bal. Kokot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu passt de bal zonder na te denken. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - JS United 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turovia Turów 14%, JS United 86%.
Turovia Turów - JS United 7:0

46e minuut.
Orsov met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczurowski de bal. Szczurowski passt de bal met de wreef. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - JS United 8:0

48e minuut.
Negreanu passt de bal met de wreef. Skrzypiec controleert de bal met de borst. Skrzypiec met een sublieme pass. Szczurowski is nu in balbezit. Szczurowski schiet op doel. Ćwik bokst de bal weg. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - JS United 9:0

50e minuut.
Kubica speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Skrzypiec de bal. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - JS United 10:0

53e minuut.
Negreanu geeft een lange en hoge pass. Kupcewicz speelt de bal door. Ziep heeft problemen om de bal te vangen. Kokot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Złotnik rent richting de bal. Złotnik geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Szczurowski de bal onder controle te krijgen. Giejsztorewicz kopt de bal weg. Szczurowski met een sublieme pass. Ćwik bokst de bal weg. Kokot rent richting de bal. Kokot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - JS United 11:0

60e minuut.
Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Kokot rent richting de bal. Kokot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Ćwik met een harde bal richting middenveld. Orsov kopt de bal weg. Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski haalt uit met een fantastische trap. Ćwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - JS United 12:0

74e minuut.
Ziep rent richting de bal. Ziep geeft een lange en hoge pass. Giejsztorewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orsov is nu in balbezit. Orsov speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Negreanu geeft een hoge lob. Ćwik speelt de bal door. Soler kopt de bal weg. Orsov rent richting de bal. Orsov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Szczurowski rent richting de bal. Szczurowski passt de bal met de wreef. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokot verovert de bal door een tackle van achteren. Kokot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Prałatowicz probeert naar een medespeler te passen. Złotnik met een sublieme pass. Klungelig pakt Ogrodnik de bal. Kokot is nu in balbezit. Kokot haalt uit met een fantastische trap. Ćwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - JS United 13:0

88e minuut.
Negreanu kopt de bal weg. Skrzypiec rent richting de bal. Skrzypiec passt de bal in één keer door. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczurowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kokot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negreanu met een sublieme pass. Skrzypiec met een sublieme pass. Szczurowski is nu in balbezit. Szczurowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turovia Turów 5%, JS United 95%.
Turovia Turów - JS United 13:0