Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal_86 star0707
TU21 433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
42 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 21.5
solid Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Bazzarella geeft een hoge lob. Filosi kopt de bal weg. Delmotte probeert de bal met de borst te controleren. Dzban rent richting de bal. Dzban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Delmotte is nu in balbezit. Daar is Filosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmotte is nu in balbezit. Filosi is nu in balbezit. Filosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bazzarella geeft de bal voor. Kołaciński probeert de bal aan de voet te houden. Dzban rent richting de bal. Delmotte rent richting de bal. Delmotte draait met de bal, schiet en ... Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosi passt de bal met de wreef. Dzban rent richting de bal. Dzban haalt uit met een fantastische trap. Wichert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Fąfara is nu in balbezit. Kermans onderschept slim de pass. Kermans geeft een hoge lob. Dzban rent richting de bal. Dzban draait met de bal, schiet en ... Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kołaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte onderschept slim de pass. Dzban bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - star0707 1:0

18e minuut.
Filosi rent richting de bal. Filosi passt de bal zonder na te denken. Dzban bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte draait met de bal, schiet en ... Wichert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filosi rent richting de bal. Filosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - star0707 2:0

20e minuut.
Dzban met een sublieme pass. Waśków controleert de bal met de borst. Dzban is nu in balbezit. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - star0707 3:0

22e minuut.
Kermans speelt de bal door. Olechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski onderschept slim de pass. Barbarski geeft de bal voor. Delmotte springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Szynkaruk met een harde bal richting middenveld. Bazzarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzarella geeft een lange en hoge pass. Delmotte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Barbarski met de inworp. Bazzarella is nu in balbezit. Bazzarella geeft een lange en hoge pass. Delmotte maakt een snoekduik en kopt de bal. Wichert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Szynkaruk probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bazzarella neemt de hoekschop. Delmotte krijgt zijn hoofd ertegen. Wichert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - star0707 4:0

32e minuut.
Delmotte onderschept slim de pass. Delmotte passt de bal in één keer door. Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzban verovert de bal door een tackle van achteren. Dzban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - star0707 5:0

41e minuut.
Dal Pra speelt de bal door. Kermans met een sublieme pass. Bazzarella probeert naar een medespeler te passen. Dzban rent richting de bal. Dzban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Delmotte is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bazzarella zal de hoekschop nemen. Delmotte rent richting de bal. Delmotte draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - star0707 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 18%, star0707 82%.
Arsenal_86 - star0707 6:0

46e minuut.
Delmotte is nu in balbezit. Dzban rent richting de bal. Delmotte met een sublieme pass. Filosi rent richting de bal. Filosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dzban kopt de bal weg. Klungelig pakt Filosi de bal. Dal Pra rent richting de bal. Filosi is nu in balbezit. Filosi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Bazzarella is nu in balbezit. Bazzarella passt de bal in één keer door. Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosi schiet op doel. Wichert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Przybułek heeft problemen om de bal te vangen. Dzban bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - star0707 7:0

57e minuut.
Barbarski onderschept slim de pass. Barbarski geeft de bal voor. Bazzarella speelt de bal door. Dzban is nu in balbezit. Dzban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kermans met een sublieme pass. Delmotte rent richting de bal. Delmotte passt de bal in één keer door. Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosi schiet op doel. Wichert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filosi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Wichert trapt de bal weg van het doel. Kermans kopt de bal weg. Dzban rent richting de bal. Dzban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans verovert de bal door een tackle van achteren. Kermans probeert naar een medespeler te passen. Dzban bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bazzarella geeft een hoge lob. Klungelig pakt Delmotte de bal. Dzban rent richting de bal. Dzban haalt uit met een fantastische trap. Wichert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - star0707 8:0

73e minuut.
Barbarski onderschept slim de pass. Barbarski geeft een lange en hoge pass. Dzban rent richting de bal. Dzban draait met de bal, schiet en ... Przybułek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zbroszczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czajkowski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bazzarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzarella met een sublieme pass. Dzban rent richting de bal. Dzban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Waśków rent richting de bal. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa passt de bal zonder na te denken. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Suchodolski is nu in balbezit. Dal Pra onderschept slim de pass. Dal Pra passt de bal zonder na te denken. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dal Pra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazurkiewicz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Waśków is nu in balbezit. Delmotte verovert de bal door een tackle van achteren. Delmotte passt de bal zonder na te denken. Filosi heeft problemen om de bal te vangen. Filosi schiet op doel. Wichert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 29%, star0707 71%.
Arsenal_86 - star0707 8:0