Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Modrzewiak 718 SK Fenerbahçe Glazurex
xxx Tactiek Syn Jr. 4-4-2
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 46.8
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Vandendriessche haalt uit met een fantastische trap. Starý probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Taravelli geeft een lange en hoge pass. Wrzecionkowski springt en kopt de bal. Pigniczki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Mattonai de bal. Mattonai speelt de bal door. Tunalıoğlu rent richting de bal. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mattonai passt de bal in één keer door. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo passt de bal in één keer door. Tunalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - SK Fenerbahçe Glazurex 0:1

14e minuut.
Wrzecionkowski met een sublieme pass. Polgár rent richting de bal. Polgár passt de bal met de wreef. Vandendriessche is nu in balbezit. Vandendriessche haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Modrzewiak 718 - SK Fenerbahçe Glazurex 1:1

18e minuut.
Daar is Vandendriessche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche is nu in balbezit. Vandendriessche schiet op doel. Pigniczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - SK Fenerbahçe Glazurex 2:1

20e minuut.
Starý geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tunalıoğlu de bal onder controle te krijgen. Taravelli geeft een hoge lob. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ... Pigniczki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - SK Fenerbahçe Glazurex 3:1

21e minuut.
Klungelig pakt Luengo de bal. Vandendriessche rent richting de bal. Starý begaat een overtreding. Starý krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dobrović passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft een lange en hoge pass. Vandendriessche is nu in balbezit. Vandendriessche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pigniczki met een sublieme pass. Berggren kopt de bal weg. Soto probeert de bal aan de voet te houden. Galo is nu in balbezit. Galo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Polgár rent richting de bal. Polgár geeft de bal voor. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ... Pigniczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - SK Fenerbahçe Glazurex 4:1

33e minuut.
Ascente passt de bal in één keer door. Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazelwood legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hazelwood krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Loiseau is nu in balbezit. Loiseau geeft de bal voor. Taravelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Galo de bal. Galo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ascente is nu in balbezit. Ascente met een sublieme pass. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. Pigniczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - SK Fenerbahçe Glazurex 5:1

42e minuut.
Jelescu speelt de bal door. Polgár is nu in balbezit. Polgár probeert naar een medespeler te passen. Vandendriessche kan de bal niet met de borst controleren. Vandendriessche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mattonai is nu in balbezit. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Mattonai begaat een overtreding. Wrzecionkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jelescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewiak 718 34%, SK Fenerbahçe Glazurex 66%.
Modrzewiak 718 - SK Fenerbahçe Glazurex 5:1

50e minuut.
Taravelli onderschept slim de pass. Taravelli geeft de bal voor. Wrzecionkowski controleert de bal met de borst. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. Pigniczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - SK Fenerbahçe Glazurex 6:1

58e minuut.
Berggren met een sublieme pass. Luengo speelt de bal door. Klungelig pakt Roland Garros de bal. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski schiet op doel. Pigniczki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - SK Fenerbahçe Glazurex 7:1

63e minuut.
Taravelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Gattlen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gattlen passt de bal met de wreef. Ascente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascente geeft de bal voor. Pigniczki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - SK Fenerbahçe Glazurex 8:1

66e minuut.
Vandendriessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriessche geeft een lange en hoge pass. Wrzecionkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ... Pigniczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - SK Fenerbahçe Glazurex 9:1

67e minuut.
Karamitsos komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamitsos rent richting de bal. Karamitsos geeft een hoge lob. Daar is Galo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelescu geeft de bal voor. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. Pigniczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - SK Fenerbahçe Glazurex 10:1

72e minuut.
Ascente is nu in balbezit. Ascente geeft een lange en hoge pass. Roland Garros heeft problemen om de bal te vangen. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Vandendriessche de bal. Vandendriessche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Karamitsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrović is nu in balbezit. Karamitsos verovert de bal door een tackle van achteren. Karamitsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - SK Fenerbahçe Glazurex 10:2

85e minuut.
Luengo probeert naar een medespeler te passen. Mattonai rent richting de bal. Mattonai passt de bal in één keer door. Galo is nu in balbezit. Galo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewiak 718 43%, SK Fenerbahçe Glazurex 57%.
Modrzewiak 718 - SK Fenerbahçe Glazurex 10:2