Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Lublin FC Glinianka 2006
1 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
35 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 43.6
formidable Schieten good
very good Passen average
good Verdedigen solid


5e minuut.
Şahməmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski rent richting de bal. Cybulski geeft een lange en hoge pass. Mota is nu in balbezit. Mota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Xuri rent richting de bal. Majcherczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherczyk probeert naar een medespeler te passen. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota haalt uit met een fantastische trap. Sillero bokst de bal weg.

16e minuut.
Revut kopt de bal weg. Cybulski rent richting de bal. Cybulski passt de bal in één keer door. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Abaurrea Ostiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellberg onderschept slim de pass. Mellberg speelt de bal door. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota draait met de bal, schiet en ... Sillero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xiba is nu in balbezit. Xiba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Glinianka 2006 1:0

20e minuut.
Stigliani verovert de bal door een tackle van achteren. Stigliani probeert naar een medespeler te passen. Żelechowski is nu in balbezit. Żelechowski schiet op doel. Revut probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mielik met een sublieme pass. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba passt de bal met de wreef. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cybulski is nu in balbezit. Cybulski met een sublieme pass. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota schiet op doel. Sillero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Rozhukaniec onderschept slim de pass. Rozhukaniec geeft een hoge lob. Vangelov heeft problemen om de bal te vangen. Żelechowski rent richting de bal. Żelechowski haalt uit met een fantastische trap. Mielik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

27e minuut.
Majcherczyk geeft een hoge lob. Somfai kan de bal niet met de borst controleren. Luciak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luciak krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Mellberg met een sublieme pass. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba rent richting de bal. Klungelig pakt Xiba de bal. Xiba schiet op doel. Sillero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xiba is nu in balbezit. Xiba haalt uit met een fantastische trap. Sillero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Glinianka 2006 2:0

35e minuut.
Revut kopt de bal weg. Mellberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellberg passt de bal in één keer door. Mota rent richting de bal. Mota draait met de bal, schiet en ... Sillero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Somfai geeft een hoge lob. Amelio met een sublieme pass. Luciak met een sublieme pass. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Şahməmmədov kopt de bal weg. Luciak is nu in balbezit. Luciak passt de bal met de wreef. Mota rent richting de bal. Mota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sillero met een harde bal richting middenveld. Luciak kopt de bal weg. Somfai is nu in balbezit. Xiba onderschept slim de pass. Xiba schiet op doel. Sillero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba schiet op doel. Sillero probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Inworp. Luciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mellberg speelt de bal door. Xiba rent richting de bal. Xiba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Glinianka 2006 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Lublin 40%, FC Glinianka 2006 60%.
Unia Lublin - FC Glinianka 2006 3:0

48e minuut.
Larios probeert de bal aan de voet te houden. Mellberg rent richting de bal. Mellberg passt de bal in één keer door. Mota rent richting de bal. Mota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Glinianka 2006 4:0

50e minuut.
Mellberg probeert naar een medespeler te passen. Luciak probeert naar een medespeler te passen. Xiba rent richting de bal. Xiba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Andreev de bal onder controle te krijgen. Sillero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Mota is nu in balbezit. Mariola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mota neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Glinianka 2006 5:0

52e minuut.
Cybulski met een snelle inworp. Mellberg is nu in balbezit. Mellberg passt de bal in één keer door. Xiba rent richting de bal. Xiba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Glinianka 2006 6:0

55e minuut.
Magno geeft de bal voor. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Somfai zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Somfai moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Somfai schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Vangelov is nu in balbezit. Vangelov passt de bal zonder na te denken. Şahməmmədov geeft de bal voor. Mota is nu in balbezit. Mota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Cybulski speelt de bal door. Mellberg met een sublieme pass. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota schiet op doel. Sillero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Glinianka 2006 7:0

65e minuut.
Xuri met een sublieme pass. Rozhukaniec heeft problemen om de bal te vangen. Rozhukaniec speelt de bal door. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mota is nu in balbezit. Mota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Glinianka 2006 8:0

67e minuut.
Sillero speelt de bal door. Mellberg is nu in balbezit. Mellberg probeert naar een medespeler te passen. Xiba is nu in balbezit. Xiba schiet op doel. De bal raakt de paal. Mariola heeft problemen om de bal te vangen. Mota rent richting de bal. Mota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cybulski onderschept slim de pass. Cybulski probeert naar een medespeler te passen. Xiba is nu in balbezit. Xiba haalt uit met een fantastische trap. Sillero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota passt de bal zonder na te denken. Luciak speelt de bal door. Xiba is nu in balbezit. Xiba schiet op doel. Sillero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sillero met een harde bal richting middenveld. Amelio speelt de bal door. Mota is nu in balbezit. Mota haalt uit met een fantastische trap. Sillero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Glinianka 2006 9:0

85e minuut.
Luciak onderschept slim de pass. Luciak speelt de bal door. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Lublin - FC Glinianka 2006 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Lublin 30%, FC Glinianka 2006 70%.
Unia Lublin - FC Glinianka 2006 10:0