Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Nida Rangers PFK GROTA
Nida Black Tactiek popo
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 39.5
formidable Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen good


12e minuut.
Pilakoutas onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bielunskis met een snelle inworp. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Uzal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Łęgosz de bal. Sokół rent richting de bal. Sokół schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - PFK GROTA 0:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulák met de inworp. Scándolo is nu in balbezit. Scándolo passt de bal zonder na te denken. Sulák geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sulák geeft de bal voor. Czogalik kopt de bal weg. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Sulák speelt de bal door. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White Nida Rangers - PFK GROTA 1:1

26e minuut.
Łęgosz rent richting de bal. Łęgosz geeft de bal voor. Raican probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hofmann ... Strafschop! Pereszlucha raakt geblesseerd tijdens het duel. Pereszlucha zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - PFK GROTA 2:1

34e minuut.
Pereszlucha speelt de bal door. Sulák is nu in balbezit. Sulák geeft de bal voor. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - PFK GROTA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Nida Rangers 41%, PFK GROTA 59%.
White Nida Rangers - PFK GROTA 3:1

46e minuut.
Sulák passt de bal zonder na te denken. Sokół rent richting de bal. Łęgosz maakt een afschuwelijke overtreding. Łęgosz krijgt een gele kaart.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sulák met de inworp. Hofmann rent richting de bal. Pereszlucha onderschept slim de pass. Pereszlucha passt de bal met de wreef. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - PFK GROTA 4:1

52e minuut.
Cetnarowicz geeft de bal voor. Raican kopt de bal weg. Vyzantinos rent richting de bal. Vyzantinos geeft een lange en hoge pass. Mokrzycki krijgt zijn hoofd ertegen. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pilakoutas rent richting de bal. Pilakoutas geeft de bal voor. Daar is Hofmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bahadır geeft een lange en hoge pass. Sulák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulák probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boiarciuc met een sublieme pass. Sulák rent richting de bal. Sulák geeft een hoge lob. Pereszlucha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - PFK GROTA 5:1

66e minuut.
Buonadonna geeft de bal voor. Vyzantinos is nu in balbezit. Vyzantinos probeert naar een medespeler te passen. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - PFK GROTA 6:1

68e minuut.
Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha speelt de bal door. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - PFK GROTA 7:1

76e minuut.
Sulák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scándolo is nu in balbezit. Scándolo passt de bal in één keer door. Sulák geeft de bal voor. Mokrzycki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - PFK GROTA 8:1

81e minuut.
Buonadonna heeft problemen om de bal te vangen. Czogalik probeert naar een medespeler te passen. Arnal met een sublieme pass. Sokół is nu in balbezit. Sokół draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - PFK GROTA 8:2

89e minuut.
Czogalik speelt de bal door. Scándolo rent richting de bal. Scándolo geeft de bal voor. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - PFK GROTA 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Nida Rangers 37%, PFK GROTA 63%.
White Nida Rangers - PFK GROTA 9:2