Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K. P. SPARTAK ZAGÓRZE Grubiorze
kijem między ocz Tactiek Power vol1
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
14 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 31.4
very good Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Soulié verovert de bal door een tackle van achteren. Kordalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soulié raakt geblesseerd tijdens het duel. Mordasini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Präger kopt de bal weg. Daar is Paauwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Incau is nu in balbezit. Incau haalt uit met een fantastische trap. Kandilli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli passt de bal zonder na te denken. Docu met een sublieme pass. Paauwe rent richting de bal. Paauwe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kästli is nu in balbezit. Kästli passt de bal met de wreef. Incau is nu in balbezit. Incau draait met de bal, schiet en ... Kandilli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K. P. SPARTAK ZAGÓRZE - Grubiorze 1:0

29e minuut.
Docu passt de bal met de wreef. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak geeft de bal voor. Paauwe is nu in balbezit. Paauwe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 33%, Grubiorze 67%.
K. P. SPARTAK ZAGÓRZE - Grubiorze 1:0

52e minuut.
Ojaveer is nu in balbezit. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaveer verovert de bal door een tackle van achteren. Incau bereikt de bal nog maar net als eerste. Incau draait met de bal, schiet en ... Kandilli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Mordasini is nu in balbezit. Mordasini geeft een hoge lob. Incau is nu in balbezit. Incau haalt uit met een fantastische trap. Kandilli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Docu probeert naar een medespeler te passen. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli passt de bal met de wreef. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Soulié passt de bal zonder na te denken. Walusiak rent richting de bal. Walusiak passt de bal zonder na te denken. Paauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft de bal voor. Klungelig pakt Paauwe de bal. Paauwe haalt uit met een fantastische trap. Kandilli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K. P. SPARTAK ZAGÓRZE - Grubiorze 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 22%, Grubiorze 78%.
K. P. SPARTAK ZAGÓRZE - Grubiorze 2:0