Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Easy Excel FC Gdak
easyexcel Tactiek First
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 36
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Maćkowicz passt de bal in één keer door. Ferrari controleert de bal met de borst. Damjanjuk probeert naar een medespeler te passen. Błoński rent richting de bal. Błoński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - FC Gdak 1:0

7e minuut.
Kasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari onderschept slim de pass. Ferrari met een sublieme pass. Błoński is nu in balbezit. Błoński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferrari is nu in balbezit. Ferrari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Damjanjuk passt de bal zonder na te denken. Sharpe heeft problemen om de bal te vangen. Sharpe speelt de bal door. Błoński rent richting de bal. Błoński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - FC Gdak 2:0

12e minuut.
Daar is Filipescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrío passt de bal met de wreef. Ferrari rent richting de bal. Ferrari schiet op doel. Tlaga bokst de bal weg. Klungelig pakt Kasu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - FC Gdak 3:0

13e minuut.
Maćkowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanjuk onderschept slim de pass. Damjanjuk geeft de bal voor. Ferrari maakt een snoekduik en kopt de bal. Tlaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kasu rent richting de bal. Sharpe onderschept slim de pass. Sharpe met een sublieme pass. Daar is Błoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błoński draait met de bal, schiet en ... Tlaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klimko geeft een hoge lob. Inworp. Sharpe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Błoński is nu in balbezit. Błoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Damjanjuk met een sublieme pass. Tarrío is nu in balbezit. Tarrío passt de bal met de wreef. Błoński rent richting de bal. Błoński draait met de bal, schiet en ... Tlaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kasu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sharpe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Błoński is nu in balbezit. Błoński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Damjanjuk onderschept slim de pass. Damjanjuk met een sublieme pass. Sharpe met een sublieme pass. Ferrari rent richting de bal. Ferrari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Tarrío de bal. Tarrío passt de bal zonder na te denken. Ferrari speelt de bal door. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński draait met de bal, schiet en ... Tlaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Tarrío rent richting de bal. Damjanjuk rent richting de bal. Damjanjuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Błoński de bal. Błoński draait met de bal, schiet en ... Tlaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - FC Gdak 4:0

45e minuut.
Huddlestone is nu in balbezit. Ferrari onderschept slim de pass. Incau rent richting de bal. Ferrari verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - FC Gdak 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Easy Excel 23%, FC Gdak 77%.
Easy Excel - FC Gdak 5:0

46e minuut.
Tarrío probeert naar een medespeler te passen. Ferrari heeft problemen om de bal te vangen. Ferrari passt de bal in één keer door. Damjanjuk rent richting de bal. Damjanjuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferrari heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kasu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sharpe met een snelle inworp. Błoński rent richting de bal. Błoński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Ślesiński komt het veld opgelopen. Skłodowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Podgórski rent richting de bal. Podgórski passt de bal in één keer door. Ferrari is nu in balbezit. Ferrari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - FC Gdak 6:0

62e minuut.
Kasu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sharpe met de inworp. Błoński is nu in balbezit. Błoński haalt uit met een fantastische trap. Tlaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sharpe neemt de hoekschop. Damjanjuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sharpe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Błoński de bal. Błoński passt de bal zonder na te denken. Ferrari rent richting de bal. Ferrari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tarrío geeft de bal voor. Błoński rent richting de bal. Błoński passt de bal met de wreef. Damjanjuk is nu in balbezit. Damjanjuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - FC Gdak 7:0

73e minuut.
Tarrío geeft een lange en hoge pass. Sharpe kopt de bal weg. Błoński rent richting de bal. Damjanjuk rent richting de bal. Damjanjuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Błoński passt de bal zonder na te denken. Sharpe geeft een lange en hoge pass. Ferrari controleert de bal met de borst. Ferrari schiet op doel. Tlaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - FC Gdak 8:0

82e minuut.
Kasu verovert de bal door een tackle van achteren. Kasu geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sharpe zal de hoekschop nemen. Ferrari springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sharpe onderschept slim de pass. Sharpe probeert naar een medespeler te passen. Błoński rent richting de bal. Błoński draait met de bal, schiet en ... Kasu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sharpe neemt de hoekschop. Tlaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Prospal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cieciak de bal. Tarrío tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarrío krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Incau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrari passt de bal in één keer door. Damjanjuk is nu in balbezit. Damjanjuk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Easy Excel 22%, FC Gdak 78%.
Easy Excel - FC Gdak 8:0