Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pendraki KS Wyry 06
qwerty Tactiek nono
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.1 gemiddelde waardering 45.7
very good Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen good


4e minuut.
Winther is nu in balbezit. Winther speelt de bal door. Kalm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalm schiet op doel. Bonk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - KS Wyry 06 1:0

6e minuut.
Lićwinko met de inworp. Zulkifly rent richting de bal. Zulkifly geeft een hoge lob. D´costa is nu in balbezit. D´costa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Kalm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalm probeert naar een medespeler te passen. Ruciński controleert de bal met de borst. Peressini is nu in balbezit. Peressini schiet op doel. Bonk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lićwinko is nu in balbezit. Winther verovert de bal door een tackle van achteren. Winther probeert naar een medespeler te passen. Kalm is nu in balbezit. Kalm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
García Márquez rent richting de bal. Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński geeft de bal voor. Kalm springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ruciński is nu in balbezit. Ruciński passt de bal zonder na te denken. García Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Márquez geeft de bal voor. Kalm krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - KS Wyry 06 2:0

22e minuut.
Peressini onderschept slim de pass. Peressini probeert naar een medespeler te passen. Kalm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - KS Wyry 06 3:0

29e minuut.
Peressini is nu in balbezit. Peressini met een sublieme pass. Kalm is nu in balbezit. Kalm draait met de bal, schiet en ... Bonk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Echaverri probeert de bal aan de voet te houden. Ortoncelli rent richting de bal. Ortoncelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Peressini de bal. Peressini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalm is nu in balbezit. Kalm draait met de bal, schiet en ... Bonk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Zwirko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - KS Wyry 06 4:0

31e minuut.
Kalm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moreno y Fabianesi komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Zwirko geeft een hoge lob. Inworp. Günay met een snelle inworp. Winther rent richting de bal. Winther met een sublieme pass. Bonk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
García Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Márquez passt de bal met de wreef. Ruciński speelt de bal door. Moreno y Fabianesi is nu in balbezit. Moreno y Fabianesi schiet op doel. Bonk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kwaśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peressini is nu in balbezit. Peressini schiet op doel. Klungelig pakt Kwaśniewski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Bonk trapt de bal weg. Winther probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zwirko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno y Fabianesi is nu in balbezit. Moreno y Fabianesi draait met de bal, schiet en ... Bonk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
García Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Márquez geeft een lange en hoge pass. Daar is Moreno y Fabianesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno y Fabianesi draait met de bal, schiet en ... Bonk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - KS Wyry 06 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pendraki 35%, KS Wyry 06 65%.
FC Pendraki - KS Wyry 06 5:0

55e minuut.
García Márquez geeft een hoge lob. Winther rent richting de bal. Winther passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Moreno y Fabianesi de bal. Moreno y Fabianesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peressini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morffi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ratajczyk komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ruciński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt García Márquez de bal. Peressini is nu in balbezit. Peressini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - KS Wyry 06 6:0

65e minuut.
Ratajczyk rent richting de bal. Winther begaat een overtreding. Ratajczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Echaverri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Noe rent richting de bal. Noe schiet op doel. Le Fevre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Savón verovert de bal door een tackle van achteren. García Márquez rent richting de bal. García Márquez passt de bal met de wreef. Moreno y Fabianesi rent richting de bal. Moreno y Fabianesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Günay bereikt de bal nog maar net als eerste. Günay geeft een hoge lob. Moreno y Fabianesi is nu in balbezit. Moreno y Fabianesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pendraki 36%, KS Wyry 06 64%.
FC Pendraki - KS Wyry 06 6:0