Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CFC F.C Huta
Bażant Tactiek 4-4-2 Kx
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
53.9 gemiddelde waardering 44.2
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Sujko passt de bal zonder na te denken. Giocoliere rent richting de bal. Giocoliere passt de bal in één keer door. Quaglieri rent richting de bal. Quaglieri draait met de bal, schiet en ... Radwański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hyský met de inworp. Sujko is nu in balbezit. Sujko geeft een lange en hoge pass. Quaglieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hyský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyský met een sublieme pass. Thái Toàn is nu in balbezit. Thái Toàn geeft een lange en hoge pass. Quaglieri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CFC - F.C Huta 1:0

29e minuut.
Banaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambia onderschept slim de pass. Olejniczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olejniczak krijgt een gele kaart. Ambia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sujko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quaglieri springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sujko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yeboah de bal. Giocoliere is nu in balbezit. Giocoliere schiet op doel. Radwański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Klungelig pakt Giocoliere de bal. Peres rent richting de bal. Giocoliere onderschept slim de pass. Giocoliere draait met de bal, schiet en ... Radwański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CFC - F.C Huta 2:0

45e minuut.
del Val geeft de bal voor. Inworp. Sujko met een snelle inworp. Thái Toàn geeft de bal voor. Quaglieri maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Radwański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CFC 36%, F.C Huta 64%.
FC CFC - F.C Huta 2:0

46e minuut.
Nędza geeft de bal voor. Quadros kopt de bal weg. Thái Toàn heeft problemen om de bal te vangen. Thái Toàn geeft de bal voor. Quaglieri springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
del Val is nu in balbezit. Calzonas verovert de bal door een tackle van achteren. Calzonas met een sublieme pass. Quaglieri is nu in balbezit. Quaglieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CFC - F.C Huta 3:0

70e minuut.
Doban speelt de bal door. Smiorcăilă kopt de bal weg. del Val heeft problemen om de bal te vangen. Quaglieri onderschept slim de pass. Quaglieri draait met de bal, schiet en ... Radwański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Quadros geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olejniczak met de inworp. Hyský geeft een lange en hoge pass. Giocoliere springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CFC 36%, F.C Huta 64%.
FC CFC - F.C Huta 3:0