Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMADA AGATON Simplu
523 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
excellent Passen poor
average Verdedigen weak


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Codrescu trapt de bal weg van het doel. Fischer kopt de bal weg. Klungelig pakt MacMurchie de bal. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Codrescu met een harde bal richting middenveld. Fischer kan de bal niet met de borst controleren. Lazăr is nu in balbezit. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Codrescu met een harde bal richting middenveld. Ciarallo kopt de bal weg. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Simplu 1:0

12e minuut.
Gajer verovert de bal door een tackle van achteren. Gajer met een sublieme pass. Kállay is nu in balbezit. Kállay geeft de bal voor. MacMurchie springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Codrescu trapt de bal weg. Afilipoaiei kopt de bal weg. Ene is nu in balbezit. Ene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lazăr probeert naar een medespeler te passen. Iuresean rent richting de bal. Hegyi verovert de bal door een tackle van achteren. Hegyi haalt uit met een fantastische trap. Gică probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Papadopol met een snelle inworp. Varlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyi verovert de bal door een tackle van achteren. Hegyi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Velcu de bal. Codrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie onderschept slim de pass. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Simplu 2:0

24e minuut.
MacMurchie passt de bal in één keer door. Kállay is nu in balbezit. Kállay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fischer de bal. Fischer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hegyi verovert de bal door een tackle van achteren. Hegyi passt de bal in één keer door. MacMurchie speelt de bal door. Kállay rent richting de bal. Kállay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Simplu 3:0

31e minuut.
Kállay is nu in balbezit. Kállay passt de bal zonder na te denken. Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Codrescu trapt de bal weg. Kállay kopt de bal weg. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Iuresean passt de bal in één keer door. Daar is Fischer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fischer passt de bal zonder na te denken. Hegyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kállay rent richting de bal. Kállay passt de bal met de wreef. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Simplu 4:0

37e minuut.
Ciarallo met een sublieme pass. MacMurchie rent richting de bal. Varlan is nu in balbezit. MacMurchie onderschept slim de pass. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kállay verovert de bal door een tackle van achteren. Kállay passt de bal in één keer door. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie schiet op doel. Codrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Simplu 5:0

45e minuut.
Fischer met een sublieme pass. Ciarallo rent richting de bal. Ciarallo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kállay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kállay draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMADA AGATON 23%, Simplu 77%.
ARMADA AGATON - Simplu 5:0

49e minuut.
Kállay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kállay geeft de bal voor. Daar is MacMurchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Inworp. Gajer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kállay is nu in balbezit. Kállay geeft de bal voor. Gabrian probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hermawan passt de bal met de wreef. Papadopol rent richting de bal. Papadopol passt de bal zonder na te denken. Hegyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hegyi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fischer de bal. Gică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fischer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacMurchie zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Velcu is nu in balbezit. Velcu geeft de bal voor. Klungelig pakt Boeru de bal. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Codrescu trapt de bal weg. Fischer kopt de bal weg. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Boeru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amorim Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer heeft problemen om de bal te vangen. Fischer geeft de bal voor. MacMurchie maakt een snoekduik en kopt de bal. Codrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Hegyi rent richting de bal. Fischer met een sublieme pass. Kállay rent richting de bal. Kállay haalt uit met een fantastische trap. Codrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Simplu 6:0

77e minuut.
Ciarallo rent richting de bal. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lazăr ... Strafschop! Lazăr krijgt een gele kaart. MacMurchie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. MacMurchie neemt zijn aanloop. Codrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Papadopol met een sublieme pass. Daar is MacMurchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fischer probeert naar een medespeler te passen. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Codrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Simplu 7:0

87e minuut.
Kállay probeert naar een medespeler te passen. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer speelt de bal door. Hegyi rent richting de bal. Hegyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Suljagić geeft een lange en hoge pass. Kállay is nu in balbezit. Kállay geeft de bal voor. Fischer springt en kopt de bal. Codrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Simplu 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMADA AGATON 8%, Simplu 92%.
ARMADA AGATON - Simplu 8:0