Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo Ilfov Suicide FC
Clasica 23.11.18 Tactiek 442
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 21.1
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Sosák rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majaru. Sosák raakt geblesseerd tijdens het duel. Cimmarrusti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Găleşanu heeft problemen om de bal te vangen. Gemmrich rent richting de bal. Gemmrich draait met de bal, schiet en ... Stângă bokst de bal weg. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Bucurică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Aldea is nu in balbezit. Ichim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichim probeert naar een medespeler te passen. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - Suicide FC 1:0

8e minuut.
Cimmarrusti rent richting de bal. Cimmarrusti geeft een hoge lob. Daar is Gemmrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bledig is nu in balbezit. Bledig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Reimer is nu in balbezit. Reimer geeft een hoge lob. Daar is Găleşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gemmrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - Suicide FC 2:0

14e minuut.
Rizov rent richting de bal. Rizov probeert naar een medespeler te passen. Reimer geeft de bal voor. Gemmrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap. Stângă bokst de bal weg.

20e minuut.
Klungelig pakt Aldea de bal. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cimmarrusti. Cimmarrusti krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Reimer verovert de bal door een tackle van achteren. Reimer geeft een lange en hoge pass. Mareş probeert de bal met de borst te controleren. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - Suicide FC 3:0

33e minuut.
Cimmarrusti onderschept slim de pass. Cimmarrusti passt de bal in één keer door. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich schiet op doel. Stângă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - Suicide FC 4:0

37e minuut.
Dobson passt de bal zonder na te denken. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Reimer de bal. Reimer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Reimer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledig geeft een lange en hoge pass. Gemmrich maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Bucurică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Ilfov 20%, Suicide FC 80%.
FC Dinamo Ilfov - Suicide FC 4:0

50e minuut.
Gemmrich draait met de bal, schiet en ... Stângă probeert naar een medespeler te passen. Ichim kopt de bal weg. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimmarrusti onderschept slim de pass. Cimmarrusti passt de bal met de wreef. Dobson rent richting de bal. Dobson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ichim is nu in balbezit. Ichim geeft de bal voor. Bucurică heeft problemen om de bal te vangen. Bledig rent richting de bal. Bledig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Reimer rent richting de bal. Reimer met een sublieme pass. Bledig rent richting de bal. Bledig draait met de bal, schiet en ... Bucurică probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Reimer speelt de bal door. Bledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledig schiet op doel. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich draait met de bal, schiet en ... Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Daar is Bledig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bledig passt de bal zonder na te denken. Gemmrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmrich draait met de bal, schiet en ... Mareş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Bledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş geeft de bal voor. Bledig rent richting de bal. Bledig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cornilescu is nu in balbezit. Sosák onderschept slim de pass. Sosák geeft de bal voor. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Reimer is nu in balbezit. Reimer geeft een lange en hoge pass. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich draait met de bal, schiet en ... Bucurică probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - Suicide FC 5:0

77e minuut.
Klungelig pakt Dobson de bal. Dobson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gemmrich de bal onder controle te krijgen. Gemmrich schiet op doel. Stângă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - Suicide FC 6:0

80e minuut.
Majkić met een sublieme pass. Dobson heeft problemen om de bal te vangen. Dobson met een sublieme pass. Daar is Gemmrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cimmarrusti met een sublieme pass. Klungelig pakt Cornilescu de bal. Sosák geeft de bal voor. Gemmrich rent richting de bal. Gemmrich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ichim passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bledig de bal. Bledig geeft de bal voor. Dobson rent richting de bal. Dobson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cimmarrusti geeft een lange en hoge pass. Majkić controleert de bal met de borst. Reimer geeft een lange en hoge pass. Gemmrich rent richting de bal. Gemmrich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ichim rent richting de bal. Ichim passt de bal in één keer door. Gemmrich rent richting de bal. Bledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - Suicide FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Ilfov 17%, Suicide FC 83%.
FC Dinamo Ilfov - Suicide FC 7:0