Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c. panthers Tank!!
wm Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
50.9 gemiddelde waardering 19
very good Schieten weak
very good Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baudracco zal de hoekschop nemen. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata draait met de bal, schiet en ... Alboino probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Alboino trapt de bal weg. Baudi kan de bal niet met de borst controleren. Baudi geeft een lange en hoge pass. Barricata rent richting de bal. Barricata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. Augelli met een harde bal richting middenveld. Baudi kopt de bal weg. Baudracco is nu in balbezit. Baudracco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Baudi kopt de bal weg. Baudracco met een sublieme pass. Wescott met een sublieme pass. Klungelig pakt Repetto de bal. Repetto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wescott speelt de bal door. Daar is Repetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repetto met een sublieme pass. Barricata rent richting de bal. Barricata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 1:0

13e minuut.
Baudracco probeert naar een medespeler te passen. Barricata kan de bal niet met de borst controleren. Repetto rent richting de bal. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 2:0

16e minuut.
Baudi rent richting de bal. Baudi passt de bal in één keer door. Wescott speelt de bal door. Barricata rent richting de bal. Barricata schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Scaccabarozzi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baudracco met de inworp. Wescott geeft de bal voor. Barricata is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 3:0

18e minuut.
Paoletti is nu in balbezit. Baudracco onderschept slim de pass. Baudracco geeft de bal voor. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Baudracco rent richting de bal. Baudracco geeft een lange en hoge pass. Barricata rent richting de bal. Barricata haalt uit met een fantastische trap. Alboino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 4:0

22e minuut.
Baudi passt de bal met de wreef. Baudracco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudracco passt de bal met de wreef. Repetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Repetto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Baudi is nu in balbezit. Baudi geeft de bal voor. Klungelig pakt Augelli de bal. Barricata rent richting de bal. Barricata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 5:0

26e minuut.
Cadenazzi met de inworp. Baudracco geeft een lange en hoge pass. Scaccabarozzi heeft problemen om de bal te vangen. Barricata is nu in balbezit. Barricata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Baudi met een sublieme pass. Daar is Repetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wescott met een sublieme pass. Barricata rent richting de bal. Barricata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Baudi verovert de bal door een tackle van achteren. Baudi passt de bal zonder na te denken. Wescott heeft problemen om de bal te vangen. Wescott passt de bal met de wreef. Barricata is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 6:0

33e minuut.
Cadenazzi rent richting de bal. Cadenazzi passt de bal met de wreef. Barricata rent richting de bal. Barricata schiet op doel. Alboino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 7:0

36e minuut.
Inworp. Baudracco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wescott met een sublieme pass. Repetto is nu in balbezit. Repetto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Wescott passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Repetto de bal. Repetto met een sublieme pass. Barricata is nu in balbezit. Barricata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 8:0

41e minuut.
Baudi kopt de bal weg. Daar is Bosisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wescott probeert naar een medespeler te passen. Repetto is nu in balbezit. Repetto schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 9:0

45e minuut.
Scaccabarozzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sebastiani komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Baudracco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudracco probeert naar een medespeler te passen. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata schiet op doel. Alboino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. panthers 14%, Tank!! 86%.
f.c. panthers - Tank!! 9:0

46e minuut.
Parri rent richting de bal. Parri geeft de bal voor. Inworp. Baudracco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wescott geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barricata springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 10:0

49e minuut.
Baudi passt de bal in één keer door. Baudracco rent richting de bal. Baudracco met een sublieme pass. Repetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Repetto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wescott rent richting de bal. Parri is nu in balbezit. Wescott verovert de bal door een tackle van achteren. Wescott schiet op doel. Alboino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cadenazzi zal de hoekschop nemen. Wescott rent richting de bal. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sebastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudracco verovert de bal door een tackle van achteren. Baudracco geeft de bal voor. Repetto is nu in balbezit. Repetto haalt uit met een fantastische trap. Alboino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Augelli is nu in balbezit. Augelli geeft de bal voor. Baudracco met een sublieme pass. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 11:0

60e minuut.
Barricata is nu in balbezit. Barricata passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Gradi de bal onder controle te krijgen. Repetto is nu in balbezit. Repetto haalt uit met een fantastische trap. Alboino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gradi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 12:0

62e minuut.
Ciliberto geeft een hoge lob. Repetto is nu in balbezit. Repetto speelt de bal door. Baudracco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudracco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barricata is nu in balbezit. Barricata draait met de bal, schiet en ... Alboino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 13:0

63e minuut.
Bosisio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cadenazzi met de inworp. Baudracco rent richting de bal. Baudracco geeft een lange en hoge pass. Alboino bokst de bal weg. Barricata maakt een snoekduik en kopt de bal. Alboino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Wescott is nu in balbezit. Wescott geeft een hoge lob. Baudi kopt de bal weg. Barricata rent richting de bal. Barricata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 14:0

73e minuut.
Repetto rent richting de bal. Parri probeert naar een medespeler te passen. Augelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Repetto onderschept slim de pass. Repetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 15:0

76e minuut.
Repetto rent richting de bal. Repetto passt de bal in één keer door. Wescott speelt de bal door. Barricata rent richting de bal. Barricata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cadenazzi is nu in balbezit. Cadenazzi geeft een hoge lob. Sebastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata onderschept slim de pass. Barricata geeft de bal voor. Alboino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Augelli heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cadenazzi zal de hoekschop nemen. Wescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Wescott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 16:0

83e minuut.
Parri is nu in balbezit. Parri geeft de bal voor. Baudi rent richting de bal. Baudi geeft een hoge lob. Barricata maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 17:0

84e minuut.
Wescott is nu in balbezit. Wescott speelt de bal door. Repetto is nu in balbezit. Barricata rent richting de bal. Barricata schiet op doel. Alboino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Sebastiani is nu in balbezit. Wescott verovert de bal door een tackle van achteren. Wescott geeft de bal voor. Repetto springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Parri kan de bal niet met de borst controleren. Baudracco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudracco haalt uit met een fantastische trap. Alboino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 18:0

88e minuut.
Benetello bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudracco geeft de bal voor. Barricata rent richting de bal. Barricata haalt uit met een fantastische trap. Alboino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. panthers - Tank!! 19:0

90e minuut.
Repetto rent richting de bal. Gradi is nu in balbezit. Repetto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Repetto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. panthers 11%, Tank!! 89%.
f.c. panthers - Tank!! 19:0