Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:11
  • Bekerwedstrijd: Qualificazione
  • Stadion: Anna Saias
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16766
U.C. Virtualdoria antanilla fc
4312wip Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 25.3
formidabel Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Pezzolo probeert naar een medespeler te passen. Vedovati speelt de bal door. Troilo rent richting de bal. Troilo draait met de bal, schiet en ... Carruba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 1:0

4e minuut.
Pezzolo onderschept slim de pass. Pezzolo geeft een lange en hoge pass. Troilo controleert de bal met de borst. Troilo schiet op doel. Carruba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 2:0

7e minuut.
Carruba probeert naar een medespeler te passen. Capozzoli kopt de bal weg. Berto kan de bal niet met de borst controleren. Troilo is nu in balbezit. Troilo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucovaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vedovati zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berto rent richting de bal. Berto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 3:0

9e minuut.
Klungelig pakt Fabbo de bal. Troilo onderschept slim de pass. Berto rent richting de bal. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo haalt uit met een fantastische trap. Carruba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Coldani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pezzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzolo geeft een lange en hoge pass. Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. Berto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Coldani geeft een hoge lob. Piccinno is nu in balbezit. Troilo rent richting de bal. Troilo schiet op doel. Carruba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 4:0

18e minuut.
Vedovati passt de bal met de wreef. Troilo rent richting de bal. Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. Berto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 5:0

20e minuut.
Pertegato speelt de bal door. Vedovati rent richting de bal. Vedovati passt de bal in één keer door. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vedovati met een sublieme pass. Berto rent richting de bal. Berto passt de bal met de wreef. Troilo rent richting de bal. Troilo schiet op doel. Carruba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vedovati met de inworp. Pezzolo speelt de bal door. Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. Berto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vedovati met een sublieme pass. Berto rent richting de bal. Troilo is nu in balbezit. Troilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 6:0

27e minuut.
Fabbo heeft problemen om de bal te vangen. Stucco is nu in balbezit. Berto verovert de bal door een tackle van achteren. Troilo rent richting de bal. Troilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 7:0

30e minuut.
Coldani passt de bal zonder na te denken. Pezzolo rent richting de bal. Pezzolo speelt de bal door. Berto is nu in balbezit. Berto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Carruba met een harde bal richting middenveld. Caira speelt de bal door. Berto heeft problemen om de bal te vangen. Berto draait met de bal, schiet en ... Carruba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 8:0

34e minuut.
Caira is nu in balbezit. Caira geeft een lange en hoge pass. Corba probeert de bal aan de voet te houden. Troilo rent richting de bal. Troilo draait met de bal, schiet en ... Carruba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 9:0

36e minuut.
Berto rent richting de bal. Troilo rent richting de bal. Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo is nu in balbezit. Troilo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pezzolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzolo passt de bal in één keer door. Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. Berto draait met de bal, schiet en ... Carruba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 16%, antanilla fc 84%.
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 10:0

46e minuut.
Campanella komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Corba verovert de bal door een tackle van achteren. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corba verovert de bal door een tackle van achteren. Berto verovert de bal door een tackle van achteren. Berto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. Berto haalt uit met een fantastische trap. Carruba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Vedovati geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Corba de bal. Berto is nu in balbezit. Berto schiet op doel. Carruba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 11:0

57e minuut.
Piccinno geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vedovati met een snelle inworp. Troilo probeert de bal met de borst te controleren. Troilo draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Vedovati rent richting de bal. Vedovati passt de bal in één keer door. Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. Berto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piccinno de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Benvenuti komt het veld opgelopen. Vedovati neemt de hoekschop. Troilo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 12:0

62e minuut.
Vedovati rent richting de bal. Vedovati passt de bal zonder na te denken. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 13:0

70e minuut.
Capozzoli probeert naar een medespeler te passen. Vedovati is nu in balbezit. Vedovati probeert naar een medespeler te passen. Troilo is nu in balbezit. Troilo schiet op doel. Carruba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 14:0

73e minuut.
Famà speelt de bal door. Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati draait met de bal, schiet en ... Carruba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berto rent richting de bal. Berto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 15:0

77e minuut.
Marosi is nu in balbezit. Marosi met een sublieme pass. Campanella geeft een lange en hoge pass. Berto rent richting de bal. Berto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Fabbo kan de bal niet met de borst controleren. Di Bonito met een sublieme pass. Benvenuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benvenuti geeft een lange en hoge pass. Berto rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Marosi de bal. Capozzoli rent richting de bal. Capozzoli passt de bal in één keer door. Troilo is nu in balbezit. Troilo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berto de bal. Berto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 16:0

88e minuut.
Berto is nu in balbezit. Berto passt de bal met de wreef. Troilo is nu in balbezit. Troilo haalt uit met een fantastische trap. Carruba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 17:0

89e minuut.
Campanella verovert de bal door een tackle van achteren. Campanella passt de bal met de wreef. Berto speelt de bal door. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo haalt uit met een fantastische trap. Carruba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 19%, antanilla fc 81%.
U.C. Virtualdoria - antanilla fc 18:0