Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
il ballerino Lunarian
442 ballerino Tactiek 433
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
56 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 26.6
formidable Schieten average
excellent Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Gidaris geeft de bal voor. Château bereikt de bal nog maar net als eerste. Château probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Basten de bal. van Basten geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klještanović speelt de bal door. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski onderschept slim de pass. Praśniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Scaravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaravetti geeft een lange en hoge pass. Château kopt de bal weg. van Basten is nu in balbezit. van Basten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vignoli passt de bal in één keer door. Lah probeert naar een medespeler te passen. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 1:0

11e minuut.
Lah met een sublieme pass. Praśniewski rent richting de bal. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Praśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 2:0

15e minuut.
Praśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Sugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Praśniewski geeft de bal voor. van Basten springt en kopt de bal. Di Biagio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 3:0

17e minuut.
Praśniewski rent richting de bal. Sugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski onderschept slim de pass. Praśniewski draait met de bal, schiet en ... Quaroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski probeert naar een medespeler te passen. van Basten rent richting de bal. van Basten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 4:0

20e minuut.
Praśniewski onderschept slim de pass. Praśniewski probeert naar een medespeler te passen. Klještanović met een sublieme pass. van Basten is nu in balbezit. van Basten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Basten rent richting de bal. van Basten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Château passt de bal zonder na te denken. Klještanović rent richting de bal. Klještanović probeert naar een medespeler te passen. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 5:0

23e minuut.
Praśniewski onderschept slim de pass. Klještanović rent richting de bal. Klještanović passt de bal met de wreef. van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 6:0

24e minuut.
Klještanović is nu in balbezit. Rover bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klještanović. Klještanović krijgt een gele kaart.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gucco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Catarame bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarame geeft de bal voor. Raščić heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klještanović passt de bal in één keer door. Daar is Scorza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Basten rent richting de bal. van Basten schiet op doel. Di Biagio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Biagio met een harde bal richting middenveld. Klještanović kopt de bal weg. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vignoli kopt de bal weg. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Basten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Basten schiet op doel. Di Biagio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Quaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski draait met de bal, schiet en ... Di Biagio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 7:0

30e minuut.
Rover met een sublieme pass. Sugo rent richting de bal. Praśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap. Di Biagio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 8:0

31e minuut.
Rover bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten onderschept slim de pass. Klještanović is nu in balbezit. Klještanović geeft de bal voor. Klungelig pakt Quaroni de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 9:0

38e minuut.
Pacyna is nu in balbezit. Pacyna passt de bal zonder na te denken. van Basten is nu in balbezit. van Basten schiet op doel. Di Biagio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 10:0

40e minuut.
Klještanović verovert de bal door een tackle van achteren. Klještanović speelt de bal door. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski draait met de bal, schiet en ... Quaroni probeert de bal aan de voet te houden. Di Biagio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Catarame de bal. Vignoli onderschept slim de pass. Vignoli met een sublieme pass. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski draait met de bal, schiet en ... Di Biagio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lah neemt de hoekschop. Praśniewski rent richting de bal. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 21%, Lunarian 79%.
il ballerino - Lunarian 10:0

47e minuut.
Catarame kan de bal niet met de borst controleren. Pacyna probeert naar een medespeler te passen. Praśniewski rent richting de bal. Praśniewski passt de bal zonder na te denken. Klještanović geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 11:0

49e minuut.
Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski passt de bal in één keer door. Sciarrino rent richting de bal. van Basten onderschept slim de pass. van Basten schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Klještanović probeert de bal met de borst te controleren. Klještanović passt de bal zonder na te denken. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap. Di Biagio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 12:0

56e minuut.
Pacyna passt de bal in één keer door. Klještanović speelt de bal door. van Basten is nu in balbezit. van Basten geeft een lange en hoge pass. Praśniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Quaroni rent richting de bal. Praśniewski onderschept slim de pass. Sugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Di Biagio bokst de bal weg. van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 13:0

58e minuut.
van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugo rent richting de bal. Sugo passt de bal met de wreef. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap. Di Biagio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 14:0

61e minuut.
Klještanović is nu in balbezit. Klještanović passt de bal in één keer door. Praśniewski rent richting de bal. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap. Di Biagio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 15:0

63e minuut.
van Basten rent richting de bal. van Basten passt de bal zonder na te denken. Praśniewski rent richting de bal. Praśniewski schiet op doel. Di Biagio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski geeft een hoge lob. Quaroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Basten rent richting de bal. van Basten haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Basten is nu in balbezit. van Basten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quaroni heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 16:0

67e minuut.
Klještanović passt de bal met de wreef. Sciarrino rent richting de bal. Château begaat een overtreding. Château krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Pacyna kopt de bal weg. Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lah probeert naar een medespeler te passen. van Basten rent richting de bal. van Basten draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 17:0

71e minuut.
Sugo passt de bal zonder na te denken. Klještanović is nu in balbezit. Klještanović passt de bal zonder na te denken. Daar is Praśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praśniewski draait met de bal, schiet en ... Di Biagio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Basten is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lah geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van Basten krijgt zijn hoofd ertegen. Di Biagio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Basten is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Praśniewski rent richting de bal. Praśniewski geeft een hoge lob. van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten schiet op doel. Di Biagio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 18:0

74e minuut.
van Basten is nu in balbezit. Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klještanović passt de bal met de wreef. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski schiet op doel. Di Biagio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap. Di Biagio bokst de bal weg.

76e minuut.
Klještanović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Château de bal. Château geeft de bal voor. Praśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Praśniewski schiet op doel. Di Biagio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Di Biagio probeert naar een medespeler te passen. Landolf kopt de bal weg. Klještanović heeft problemen om de bal te vangen. van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 19:0

78e minuut.
Rover rent richting de bal. Rover probeert naar een medespeler te passen. Praśniewski rent richting de bal. Praśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Praśniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Pacyna rent richting de bal. Pacyna probeert naar een medespeler te passen. van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Sugo kan de bal niet met de borst controleren. Klještanović is nu in balbezit. Klještanović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Praśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praśniewski draait met de bal, schiet en ... Di Biagio bokst de bal weg.

84e minuut.
Pacyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Klještanović rent richting de bal. Klještanović passt de bal zonder na te denken. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski schiet op doel. Di Biagio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Basten rent richting de bal. van Basten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Praśniewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 20:0

86e minuut.
Pacyna rent richting de bal. Pacyna met een sublieme pass. Lah met een sublieme pass. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Lunarian 21:0

88e minuut.
Klještanović geeft een lange en hoge pass. Praśniewski springt en kopt de bal. Klungelig pakt Quaroni de bal. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Pacyna probeert naar een medespeler te passen. Gironda heeft problemen om de bal te vangen. Château probeert naar een medespeler te passen. van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 14%, Lunarian 86%.
il ballerino - Lunarian 21:0