Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cashmere Horses Calm Karori
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Hollis met de inworp. Davis is nu in balbezit. Davis geeft een hoge lob. Ferguson rent richting de bal. Ferguson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Horses - Calm Karori 1:0

5e minuut.
Hayles passt de bal zonder na te denken. Sinclair speelt de bal door. Samuels is nu in balbezit. Samuels schiet op doel. Brown probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Davis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Samuels is nu in balbezit. Samuels haalt uit met een fantastische trap. Daar is Hayles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Earle rent richting de bal. Earle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sinclair met een sublieme pass. Griffiths rent richting de bal. Neil begaat een overtreding. Neil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Horses 53%, Calm Karori 47%.
Cashmere Horses - Calm Karori 1:0

68e minuut.
Lowe met een sublieme pass. Messam is nu in balbezit. Messam met een sublieme pass. Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Johnson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Whittaker rent richting de bal. Whittaker geeft een lange en hoge pass. Taylor rent richting de bal. Hyde verovert de bal door een tackle van achteren. Hyde geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Horses 63%, Calm Karori 37%.
Cashmere Horses - Calm Karori 1:0