Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Plattfuss 08 tsv60VTwon
test Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
29% Spel op eigen helft 71%
45 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 19.9
excellent Schieten weak
excellent Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Garden bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello onderschept slim de pass. Backinger probeert naar een medespeler te passen. Zavala is nu in balbezit. Zavala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - tsv60VTwon 1:0

3e minuut.
Dawen met een sublieme pass. Klungelig pakt Taubert de bal. Konopka is nu in balbezit. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lesser probeert naar een medespeler te passen. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala passt de bal met de wreef. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Backinger met een sublieme pass. Cares probeert naar een medespeler te passen. Porcello rent richting de bal. Zavala is nu in balbezit. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Bädorf met een harde bal richting middenveld. Backinger kopt de bal weg. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ... Sonne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Daar is Konopka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcello is nu in balbezit. Porcello probeert naar een medespeler te passen. Zavala rent richting de bal. Zavala haalt uit met een fantastische trap. Sonne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Carl geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lesser met een snelle inworp. Zavala is nu in balbezit. Zavala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Bädorf geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zavala passt de bal in één keer door. Backinger rent richting de bal. Backinger geeft de bal voor. Zavala kan de bal niet met de borst controleren. Zavala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dawen verovert de bal door een tackle van achteren. Macha is nu in balbezit. Dawen verovert de bal door een tackle van achteren. Dawen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Plattfuss 08 - tsv60VTwon 1:1

32e minuut.
Garden rent richting de bal. Backinger onderschept slim de pass. Backinger speelt de bal door. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lesser speelt de bal door. Porcello rent richting de bal. Porcello passt de bal met de wreef. Zavala is nu in balbezit. Zavala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Horst geeft een hoge lob. Inworp. Cares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Backinger is nu in balbezit. Backinger geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sonne trapt de bal weg. Cares kopt de bal weg. Porcello is nu in balbezit. Porcello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plattfuss 08 32%, tsv60VTwon 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Plattfuss 08 - tsv60VTwon 1:1

46e minuut.
Cares rent richting de bal. Isle begaat een overtreding. Cares raakt geblesseerd tijdens het duel. Cares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zavala rent richting de bal. Zavala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Lesser geeft een lange en hoge pass. Daar is Bädorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcello rent richting de bal. Porcello schiet op doel. Sonne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - tsv60VTwon 2:1

49e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Konopka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zavala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - tsv60VTwon 3:1

50e minuut.
Schwarzbrenner rent richting de bal. Pfundstein is nu in balbezit. Pfundstein passt de bal met de wreef. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pfundstein passt de bal met de wreef. Backinger is nu in balbezit. Backinger passt de bal zonder na te denken. Porcello is nu in balbezit. Porcello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Sonne trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Cares de bal. Cares geeft de bal voor. Zavala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - tsv60VTwon 4:1

58e minuut.
Klungelig pakt Konopka de bal. Porcello rent richting de bal. Porcello passt de bal zonder na te denken. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - tsv60VTwon 5:1

61e minuut.
Lesser rent richting de bal. Lesser geeft een hoge lob. Bädorf rent richting de bal. Porcello verovert de bal door een tackle van achteren. Porcello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lesser kopt de bal weg. Daar is Zavala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavala passt de bal zonder na te denken. Porcello rent richting de bal. Porcello draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Macha rent richting de bal. Macha geeft de bal voor. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala schiet op doel. Sonne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - tsv60VTwon 6:1

65e minuut.
Horst is nu in balbezit. Horst passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Carl de bal. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Cares probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lesser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesser probeert naar een medespeler te passen. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Porcello is nu in balbezit. Porcello haalt uit met een fantastische trap. Bädorf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porcello rent richting de bal. Porcello draait met de bal, schiet en ... Sonne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - tsv60VTwon 7:1

79e minuut.
Doeltrap. Sonne trapt de bal weg. Pfundstein kopt de bal weg. Klungelig pakt Zavala de bal. Zavala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Backinger speelt de bal door. Cares is nu in balbezit. Cares passt de bal met de wreef. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - tsv60VTwon 8:1

83e minuut.
Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala draait met de bal, schiet en ... Carl met een sublieme pass. Pfundstein rent richting de bal. Pfundstein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

84e minuut.
Papok met een sublieme pass. Cares is nu in balbezit. Cares passt de bal zonder na te denken. Zavala rent richting de bal. Zavala draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - tsv60VTwon 9:1

85e minuut.
Taubert rent richting de bal. Pfundstein onderschept slim de pass. Pfundstein probeert naar een medespeler te passen. Zavala rent richting de bal. Zavala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - tsv60VTwon 10:1

87e minuut.
Carl geeft een hoge lob. Inworp. Lesser met een snelle inworp. Zavala rent richting de bal. Zavala schiet op doel. Sonne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garden heeft problemen om de bal te vangen. Porcello bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lesser rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jagoda met de inworp. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plattfuss 08 - tsv60VTwon 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plattfuss 08 25%, tsv60VTwon 75%.
FC Plattfuss 08 - tsv60VTwon 11:1