Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Cocks TSV 1860
EnJQcYabvWGaUapF Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 17.3
good Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Reckenbeil probeert naar een medespeler te passen. Mangold met een sublieme pass. Lust rent richting de bal. Lust haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dahlmann de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 1:0

4e minuut.
Kolisnichenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kolisnichenko geeft een hoge lob. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust schiet op doel. Dasberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 2:0

5e minuut.
Korolainen passt de bal in één keer door. Axmann rent richting de bal. Axmann passt de bal zonder na te denken. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 3:0

7e minuut.
Mangold rent richting de bal. Mangold speelt de bal door. Axmann is nu in balbezit. Axmann passt de bal zonder na te denken. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Axmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lust krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Jecht probeert naar een medespeler te passen. Korolainen rent richting de bal. Korolainen passt de bal in één keer door. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 4:0

14e minuut.
Mangold passt de bal in één keer door. Jecht heeft problemen om de bal te vangen. Jecht passt de bal met de wreef. Lust is nu in balbezit. Lust draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 5:0

18e minuut.
Taunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust verovert de bal door een tackle van achteren. Mangold rent richting de bal. Lust is nu in balbezit. Lust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 6:0

20e minuut.
Jecht passt de bal in één keer door. Lust heeft problemen om de bal te vangen. Dahlmann rent richting de bal. Lust verovert de bal door een tackle van achteren. Lust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 7:0

22e minuut.
Axmann geeft de bal voor. Klungelig pakt Dahlmann de bal. Lust is nu in balbezit. Lust haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dahlmann de bal onder controle te krijgen. Dasberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Axmann passt de bal met de wreef. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust verovert de bal door een tackle van achteren. Lust schiet op doel. Dasberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 8:0

33e minuut.
Mangold is nu in balbezit. Mangold met een sublieme pass. Lust is nu in balbezit. Lust draait met de bal, schiet en ... Dasberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 9:0

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dasberg niet meer kan verder spelen. Illner komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Lust verovert de bal door een tackle van achteren. Lust probeert naar een medespeler te passen. Jecht is nu in balbezit. Lust rent richting de bal. Lust haalt uit met een fantastische trap. Illner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Vanden Borre met een sublieme pass. Dahlmann is nu in balbezit. Lust maakt een afschuwelijke overtreding. Dahlmann roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dahlmann kan niet meer verder spelen. Taxis komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Axmann geeft een hoge lob. Taxis rent richting de bal. Lust verovert de bal door een tackle van achteren. Lust draait met de bal, schiet en ... Illner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 10:0

39e minuut.
Daar is Freischmidt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freischmidt probeert naar een medespeler te passen. Lust heeft problemen om de bal te vangen. Mangold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lust is nu in balbezit. Lust speelt de bal door. Mangold speelt de bal door. Axmann rent richting de bal. Axmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 24%, TSV 1860 76%.
White Cocks - TSV 1860 10:0

49e minuut.
Rost met een sublieme pass. Mangold rent richting de bal. Mangold passt de bal zonder na te denken. Lust rent richting de bal. Lust draait met de bal, schiet en ... Illner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Taxis kopt de bal weg. Mangold is nu in balbezit. Mangold probeert naar een medespeler te passen. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 11:0

61e minuut.
Altmayer speelt de bal door. Klungelig pakt Freischmidt de bal. Lust onderschept slim de pass. Axmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Axmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Strunz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jecht rent richting de bal. Jecht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Taxis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangold onderschept slim de pass. Mangold geeft de bal voor. Lust is nu in balbezit. Lust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 12:0

65e minuut.
Doeltrap. Strunz trapt de bal weg van het doel. Reckenbeil kopt de bal weg. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mangold probeert naar een medespeler te passen. Lust heeft problemen om de bal te vangen. Peschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust onderschept slim de pass. Lust schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hachenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust verovert de bal door een tackle van achteren. Lust haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Strunz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 13:0

70e minuut.
Altmayer speelt de bal door. Klungelig pakt Taunus de bal. Taunus passt de bal met de wreef. Axmann is nu in balbezit. Axmann geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Axmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Axmann probeert naar een medespeler te passen. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust haalt uit met een fantastische trap. Illner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 14:0

74e minuut.
Hitzfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Axmann is nu in balbezit. Axmann geeft de bal voor. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kolisnichenko is nu in balbezit. Kolisnichenko geeft de bal voor. Lust rent richting de bal. Lust schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Reckenbeil probeert naar een medespeler te passen. Mangold rent richting de bal. Mangold passt de bal met de wreef. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Mangold de bal onder controle te krijgen. Reckenbeil rent richting de bal. Korolainen rent richting de bal. Korolainen geeft een hoge lob. Lust maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 15:0

90e minuut.
Taxis verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Axmann zal de hoekschop nemen. Jecht rent richting de bal. Jecht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - TSV 1860 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 17%, TSV 1860 83%.
White Cocks - TSV 1860 16:0