Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mancos Team Ese_Enigma
mediapuntita Tactiek 541451
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.7 gemiddelde waardering 32.5
excellent Schieten weak
very good Passen weak
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Dowbór met een sublieme pass. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy schiet op doel. Arrillaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Ese_Enigma 1:0

5e minuut.
Sepík verovert de bal door een tackle van achteren. Sepík met een sublieme pass. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ... Arrillaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Szajter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siedłowski rent richting de bal. Siedłowski probeert naar een medespeler te passen. Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga bokst de bal weg. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Ese_Enigma 2:0

8e minuut.
Sepík met een sublieme pass. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor geeft een lange en hoge pass. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Bulyha passt de bal zonder na te denken. Sepík rent richting de bal. Sepík geeft een lange en hoge pass. Catalano Dupuy heeft problemen om de bal te vangen. Catalano Dupuy schiet op doel. Arrillaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dowbór passt de bal met de wreef. Bulyha is nu in balbezit. Bulyha geeft de bal voor. Catalano Dupuy rent richting de bal. Catalano Dupuy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Ese_Enigma 3:0

22e minuut.
Nedyalkov neemt vlug de vrije trap. Ox-Chamberlain kopt de bal weg. Catalano Dupuy rent richting de bal. Catalano Dupuy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Ese_Enigma 4:0

29e minuut.
Bulyha speelt de bal door. Sepík rent richting de bal. Sepík passt de bal met de wreef. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cazan heeft problemen om de bal te vangen. Sepík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepík met een sublieme pass. Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Yeşne rent richting de bal. Sepík verovert de bal door een tackle van achteren. Sepík passt de bal zonder na te denken. Ox-Chamberlain rent richting de bal. Ox-Chamberlain draait met de bal, schiet en ... Arrillaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rozvoda de bal. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Ese_Enigma 5:0

45e minuut.
Daar is Izzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izzo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rozvoda de bal. Ox-Chamberlain onderschept slim de pass. Ox-Chamberlain haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mancos Team 20%, Ese_Enigma 80%.
Mancos Team - Ese_Enigma 5:0

52e minuut.
Dowbór rent richting de bal. Dowbór passt de bal met de wreef. Siedłowski met een sublieme pass. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga bokst de bal weg.

57e minuut.
Catalano Dupuy geeft een lange en hoge pass. Gvaskó probeert de bal met de borst te controleren. Ox-Chamberlain rent richting de bal. Ox-Chamberlain draait met de bal, schiet en ... Arrillaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Ese_Enigma 6:0

59e minuut.
Sotomayor is nu in balbezit. Sepík onderschept slim de pass. Sepík probeert naar een medespeler te passen. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Arrillaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Ese_Enigma 7:0

64e minuut.
Yeşne geeft de bal voor. Inworp. Ox-Chamberlain met een snelle inworp. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Szajter geeft een hoge lob. Sepík kopt de bal weg. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Ese_Enigma 8:0

70e minuut.
Fortunát met de inworp. Bulyha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó begaat een overtreding. Gvaskó krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Baszak kopt de bal weg. Ox-Chamberlain speelt de bal door. Siedłowski rent richting de bal. Sepík is nu in balbezit. Sepík haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Baszak passt de bal in één keer door. Siedłowski rent richting de bal. Siedłowski probeert naar een medespeler te passen. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Ese_Enigma 9:0

77e minuut.
Doeltrap. Arrillaga trapt de bal weg. Bulyha kopt de bal weg. Ox-Chamberlain rent richting de bal. Ox-Chamberlain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ox-Chamberlain met de inworp. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rozvoda de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Catalano Dupuy is nu in balbezit. Sepík rent richting de bal. Sepík passt de bal in één keer door. Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Rozvoda is nu in balbezit. Rozvoda geeft de bal voor. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan rent richting de bal. Sepík onderschept slim de pass. Sepík haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Ese_Enigma 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mancos Team 18%, Ese_Enigma 82%.
Mancos Team - Ese_Enigma 10:0