Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sky Layser FC Sancta Mariae FC
Carna 2020 Tactiek TDEF 2024
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
69.4 gemiddelde waardering 53.8
outstanding Schieten good
outstanding Passen solid
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Pipoca met een sublieme pass. Cebola heeft problemen om de bal te vangen. Cebola passt de bal in één keer door. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cebola geeft een hoge lob. Calabresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Šaulić zijn tegenspeler op de grond. Calabresa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pipoca komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dot geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Darovec de bal onder controle te krijgen. Dalmolin met een sublieme pass. Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoca draait met de bal, schiet en ... Munir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Cebola geeft de bal voor. Musiałek kopt de bal weg. Klungelig pakt Coppens de bal. Coppens geeft de bal voor. Pipoca springt en kopt de bal. Munir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Rózgiewicz probeert naar een medespeler te passen. Dot kopt de bal weg. Coppens geeft de bal voor. Calabresa is nu in balbezit. Calabresa draait met de bal, schiet en ... Munir bokst de bal weg. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Gareis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szaj de bal. Pipoca rent richting de bal. Pipoca draait met de bal, schiet en ... Munir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Layser FC - Sancta Mariae FC 1:0

33e minuut.
Kold probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cebola de bal. Cebola passt de bal zonder na te denken. Calabresa rent richting de bal. Calabresa haalt uit met een fantastische trap. Munir bokst de bal weg.

45e minuut.
Bonfant onderschept slim de pass. Bonfant geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hadad de bal. Coppens geeft een lange en hoge pass. Calabresa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Layser FC 37%, Sancta Mariae FC 63%.
Sky Layser FC - Sancta Mariae FC 1:0

46e minuut.
Bernal komt het veld opgelopen. Pinheiro komt het veld opgelopen. Moratón komt het veld opgelopen. Filipek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Đokić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bernal de bal onder controle te krijgen. Dalmolin speelt de bal door. Cebola is nu in balbezit. Cebola draait met de bal, schiet en ... Munir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Dalmolin passt de bal met de wreef. Coppens is nu in balbezit. Šaulić begaat een overtreding. Coppens moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Coppens kan niet meer verder spelen. De Laet komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Szaj geeft een lange en hoge pass. Filipek speelt de bal door. Pinheiro met een sublieme pass. Darovec is nu in balbezit. Darovec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rózgiewicz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Đokić zal de hoekschop nemen. Filipek kopt de bal weg. Darovec is nu in balbezit. Darovec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Papac de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gareis geeft de bal voor. Calabresa kopt de bal weg. Szaj probeert de bal aan de voet te houden. Cebola is nu in balbezit. Cebola schiet op doel. Munir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bernal probeert naar een medespeler te passen. Darovec is nu in balbezit. Portugal is nu in balbezit. Darovec verovert de bal door een tackle van achteren. Darovec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bonfant rent richting de bal. Bonfant passt de bal met de wreef. Dalmolin rent richting de bal. Dalmolin geeft een lange en hoge pass. Munir probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Calabresa rent richting de bal. Calabresa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Layser FC - Sancta Mariae FC 2:0

71e minuut.
Kold probeert naar een medespeler te passen. Cebola rent richting de bal. Cebola geeft een lange en hoge pass. Calabresa springt en kopt de bal. Munir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kold rent richting de bal. Kold passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cebola de bal. Cebola geeft een lange en hoge pass. Calabresa maakt een snoekduik en kopt de bal. Munir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kold passt de bal zonder na te denken. Cebola rent richting de bal. Cebola geeft een hoge lob. Calabresa is nu in balbezit. Calabresa haalt uit met een fantastische trap. Munir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Calabresa springt en kopt de bal. Munir speelt de bal door. Dalmolin kopt de bal weg. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kold passt de bal in één keer door. Daar is Cebola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cebola speelt de bal door. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dalmolin speelt de bal door. Cebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebola geeft een lange en hoge pass. Calabresa is nu in balbezit. Calabresa draait met de bal, schiet en ... Munir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Layser FC - Sancta Mariae FC 3:0

90e minuut.
Cebola met een snelle inworp. Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoca geeft een hoge lob. Calabresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Layser FC 37%, Sancta Mariae FC 63%.
Sky Layser FC - Sancta Mariae FC 3:0