Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Spyris Narsieji Vėjai
MANO 3-5-2 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 18
adequate Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Paredinis geeft een lange en hoge pass. Susaninas bereikt de bal nog maar net als eerste. Senionis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Susaninas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Susaninas kan niet meer verder spelen. Kaziulionis komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Bunokas met de inworp. Sakalaitis rent richting de bal. Sakalaitis geeft een lange en hoge pass. Naunikas rent richting de bal. Naunikas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Turskis rent richting de bal. Turskis probeert naar een medespeler te passen. Sakalaitis met een sublieme pass. Senionis is nu in balbezit. Senionis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Narsieji Vėjai 1:0

15e minuut.
Senionis verovert de bal door een tackle van achteren. Senionis speelt de bal door. Turskis met een sublieme pass. Naunikas is nu in balbezit. Naunikas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Narsieji Vėjai 2:0

32e minuut.
Turskis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paseckis met de inworp. Drutelis is nu in balbezit. Drutelis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tribandis kopt de bal weg. Drutelis probeert de bal aan de voet te houden. Turskis met een sublieme pass. Naunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Naunikas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Narsieji Vėjai 3:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krotas komt het veld opgelopen. Jaliūnas komt het veld opgelopen. Sivačiovas komt het veld opgelopen. Mitrijevas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spyris 36%, Narsieji Vėjai 64%.
FK Spyris - Narsieji Vėjai 3:0

49e minuut.
Krotas met een sublieme pass. Sivačiovas rent richting de bal. Kaziulionis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kaziulionis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kaziulionis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Nacas is nu in balbezit. Naunikas verovert de bal door een tackle van achteren. Naunikas met een sublieme pass. Sivačiovas is nu in balbezit. Sivačiovas draait met de bal, schiet en ... Linkonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sivačiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivačiovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Narsieji Vėjai 4:0

70e minuut.
Daar is Drutelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paršinas rent richting de bal. Paršinas passt de bal zonder na te denken. Krotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Krotas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sivačiovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Narsieji Vėjai 5:0

75e minuut.
Bergas verovert de bal door een tackle van achteren. Bergas geeft een lange en hoge pass. Paršinas speelt de bal door. Naunikas rent richting de bal. Naunikas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tribandis rent richting de bal. Sakalaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Sakalaitis probeert naar een medespeler te passen. Sivačiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivačiovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Narsieji Vėjai 6:0

77e minuut.
Turskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Turskis passt de bal zonder na te denken. Siriūnas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Naunikas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Daar is Drutelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaliūnas probeert naar een medespeler te passen. Bergas speelt de bal door. Naunikas rent richting de bal. Naunikas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jaliūnas rent richting de bal. Jaliūnas met een sublieme pass. Sivačiovas is nu in balbezit. Sivačiovas schiet op doel. Naunikas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Daar is Vatėnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaklys probeert naar een medespeler te passen. Naunikas kopt de bal weg. Nacas rent richting de bal. Sivačiovas onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Spyris - Narsieji Vėjai 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Spyris 33%, Narsieji Vėjai 67%.
FK Spyris - Narsieji Vėjai 7:0