Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wiinikka Tuulen Lapset
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
51 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 21
outstanding Schieten weak
very good Passen weak
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Tammisto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohůnek onderschept slim de pass. Pohůnek passt de bal zonder na te denken. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 1:0

3e minuut.
Pohůnek met de inworp. Japinha rent richting de bal. Japinha geeft een lange en hoge pass. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 2:0

5e minuut.
Himanen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnoux met de inworp. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro geeft de bal voor. Viitaharju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villamayor rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 3:0

6e minuut.
Arnoux geeft een hoge lob. Japinha kopt de bal weg. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. Viitaharju probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 4:0

7e minuut.
Daar is Tammisto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeiro passt de bal met de wreef. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. Viitaharju probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Arnoux geeft een lange en hoge pass. Daar is Villamayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamayor draait met de bal, schiet en ... Almberg probeert de bal aan de voet te houden. Viitaharju maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 5:0

12e minuut.
Japinha passt de bal in één keer door. Garrincha met een sublieme pass. Villamayor probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ribeiro geeft de bal voor. Almberg heeft problemen om de bal te vangen. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. Viitaharju probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Hongisto heeft problemen om de bal te vangen. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Almberg speelt de bal door. Maisila heeft problemen om de bal te vangen. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor draait met de bal, schiet en ... Viitaharju probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 6:0

21e minuut.
Inworp. Airaksinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribeiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Villamayor de bal. Villamayor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Bennaars kopt de bal weg. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Vääräkoski de bal. Ribeiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vääräkoski. Ribeiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Japinha komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Arnoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoux geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Himanen de bal. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro passt de bal in één keer door. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor draait met de bal, schiet en ... Viitaharju probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ribeiro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 7:0

36e minuut.
Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro probeert naar een medespeler te passen. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. Viitaharju maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Maisila geeft de bal voor. Daar is Mäntypuro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Japinha met een sublieme pass. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bennaars kopt de bal weg. Villamayor geeft de bal voor. Airaksinen heeft problemen om de bal te vangen. Japinha geeft de bal voor. Ribeiro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wiinikka 23%, Tuulen Lapset 77%.
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 8:0

47e minuut.
Villamayor speelt de bal door. Japinha probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Himanen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 9:0

49e minuut.
Villamayor passt de bal in één keer door. Himanen rent richting de bal. Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Viitaharju probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 10:0

51e minuut.
Cancedda kopt de bal weg. Ribeiro speelt de bal door. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Arnoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoux geeft de bal voor. Maisila heeft problemen om de bal te vangen. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 11:0

53e minuut.
Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Villamayor rent richting de bal. Villamayor schiet op doel. Viitaharju werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 12:0

55e minuut.
Tammisto rent richting de bal. Pohůnek verovert de bal door een tackle van achteren. Pohůnek geeft een hoge lob. Villamayor rent richting de bal. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. Viitaharju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Arnoux rent richting de bal. Arnoux passt de bal zonder na te denken. Himanen heeft problemen om de bal te vangen. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Viitaharju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Maisila geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garrincha met een snelle inworp. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Japinha kopt de bal weg. Daar is Himanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeiro onderschept slim de pass. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Viitaharju probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 13:0

61e minuut.
Daar is Garrincha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrincha geeft een lange en hoge pass. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro geeft de bal voor. Villamayor springt en kopt de bal. Viitaharju probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 14:0

63e minuut.
Ribeiro onderschept slim de pass. Ribeiro passt de bal zonder na te denken. Arnoux rent richting de bal. Arnoux geeft een hoge lob. Villamayor krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Villamayor met een sublieme pass. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro passt de bal in één keer door. Villamayor rent richting de bal. Villamayor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor schiet op doel. Viitaharju probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 15:0

66e minuut.
Garrincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha geeft een lange en hoge pass. Daar is Himanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cancedda kopt de bal weg. Ribeiro is nu in balbezit. Almberg rent richting de bal. Ribeiro onderschept slim de pass. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Viitaharju verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Himanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 16:0

68e minuut.
Maisila geeft een hoge lob. Cancedda met een sublieme pass. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Viitaharju probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 17:0

70e minuut.
Villamayor verovert de bal door een tackle van achteren. Villamayor passt de bal met de wreef. Garrincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha geeft een hoge lob. Ribeiro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 18:0

71e minuut.
Ribeiro speelt de bal door. Garrincha is nu in balbezit. Garrincha probeert naar een medespeler te passen. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Villamayor rent richting de bal. Villamayor passt de bal zonder na te denken. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Viitaharju maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 19:0

74e minuut.
Cancedda verovert de bal door een tackle van achteren. Cancedda speelt de bal door. Garrincha met een sublieme pass. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Viitaharju trapt de bal weg van het doel. Japinha kopt de bal weg. Klungelig pakt Ribeiro de bal. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 20:0

78e minuut.
Arnoux heeft problemen om de bal te vangen. Arnoux passt de bal met de wreef. Japinha speelt de bal door. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 21:0

79e minuut.
Garrincha rent richting de bal. Garrincha geeft een hoge lob. Villamayor kopt de bal weg. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Viitaharju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 22:0

83e minuut.
Garrincha kopt de bal weg. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor speelt de bal door. Ribeiro rent richting de bal. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap. Viitaharju bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 23:0

84e minuut.
Tietäväinen passt de bal zonder na te denken. Garrincha rent richting de bal. Garrincha met een sublieme pass. Villamayor heeft problemen om de bal te vangen. Villamayor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Japinha met een sublieme pass. Garrincha geeft de bal voor. Himanen heeft problemen om de bal te vangen. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Viitaharju met een sublieme pass. Garrincha heeft problemen om de bal te vangen. Garrincha speelt de bal door. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wiinikka 12%, Tuulen Lapset 88%.
FC Wiinikka - Tuulen Lapset 24:0