Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Decano F.C. C.A La Rinconada
Emiliano Albin Tactiek 451
57% Balbezit 43%
14% Spel op eigen helft 86%
59 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 26
outstanding Schieten poor
very good Passen poor
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Regalia passt de bal met de wreef. Escobar speelt de bal door. Antoriano rent richting de bal. Barlocco onderschept slim de pass. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Rebougas rent richting de bal. Rebougas passt de bal zonder na te denken. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco draait met de bal, schiet en ... Lalinde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Rebougas met een sublieme pass. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano passt de bal zonder na te denken. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - C.A La Rinconada 1:0

5e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Kaliszan rent richting de bal. Kaliszan speelt de bal door. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco schiet op doel. Lalinde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Rebougas rent richting de bal. Rebougas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olivieri de bal. Barlocco rent richting de bal. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - C.A La Rinconada 2:0

11e minuut.
Barlocco passt de bal zonder na te denken. Capano rent richting de bal. Capano passt de bal zonder na te denken. Barlocco rent richting de bal. Barlocco draait met de bal, schiet en ... Lalinde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Carneiro speelt de bal door. Capano rent richting de bal. Capano passt de bal zonder na te denken. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Olivieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Kaliszan met de inworp. Regalia rent richting de bal. Regalia haalt uit met een fantastische trap. Lalinde bokst de bal weg.

17e minuut.
Carneiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carneiro probeert naar een medespeler te passen. Capano speelt de bal door. Barlocco heeft problemen om de bal te vangen. Barlocco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Wleklak kopt de bal weg. Daar is Barlocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojica begaat een overtreding. Mojica krijgt een gele kaart. Barlocco raakt geblesseerd tijdens het duel. Barlocco wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Regalia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regalia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rebougas met een sublieme pass. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano probeert naar een medespeler te passen. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Mojica geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Antoriano probeert naar een medespeler te passen. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano probeert naar een medespeler te passen. Barlocco heeft problemen om de bal te vangen. Barlocco schiet op doel. Lalinde bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Inworp. Carneiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capano rent richting de bal. Capano geeft een lange en hoge pass. Regalia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rebougas kopt de bal weg. Regalia rent richting de bal. Regalia probeert naar een medespeler te passen. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel. Lalinde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Alonso geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaliszan neemt de hoekschop. Barlocco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - C.A La Rinconada 3:0

27e minuut.
Brian probeert naar een medespeler te passen. Capano kan de bal niet met de borst controleren. Capano probeert naar een medespeler te passen. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. Lalinde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Solans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliszan onderschept slim de pass. Kaliszan passt de bal met de wreef. Regalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Regalia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Regalia passt de bal in één keer door. Kaliszan met een sublieme pass. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regalia is nu in balbezit. Regalia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Capano geeft de bal voor. Olivieri rent richting de bal. Kaliszan verovert de bal door een tackle van achteren. Regalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Regalia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mądry geeft een lange en hoge pass. Carneiro is nu in balbezit. Carneiro probeert naar een medespeler te passen. Regalia rent richting de bal. Regalia schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano probeert naar een medespeler te passen. Regalia rent richting de bal. Barlocco rent richting de bal. Barlocco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - C.A La Rinconada 4:0

39e minuut.
Regalia onderschept slim de pass. Regalia probeert naar een medespeler te passen. Capano speelt de bal door. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kaliszan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Regalia is nu in balbezit. Regalia passt de bal in één keer door. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - C.A La Rinconada 5:0

43e minuut.
Wleklak probeert naar een medespeler te passen. Regalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Regalia passt de bal in één keer door. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - C.A La Rinconada 6:0

44e minuut.
Murara bereikt de bal nog maar net als eerste. Murara geeft de bal voor. Regalia kopt de bal weg. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Capano heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kaliszan is nu in balbezit. Regalia speelt de bal door. Murara bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco verovert de bal door een tackle van achteren. Barlocco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 12%, C.A La Rinconada 88%.
Decano F.C. - C.A La Rinconada 6:0

46e minuut.
Daar is Lalinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojica speelt de bal door. Regalia is nu in balbezit. Regalia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - C.A La Rinconada 7:0

47e minuut.
Olivieri met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaliszan met een snelle inworp. Regalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Regalia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rebougas geeft de bal voor. Barlocco kopt de bal weg. Regalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Regalia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alonso de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barlocco rent richting de bal. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kaliszan is nu in balbezit. Kaliszan geeft de bal voor. Daar is Mojica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - C.A La Rinconada 8:0

54e minuut.
Antoriano passt de bal zonder na te denken. Kaliszan rent richting de bal. Kaliszan geeft een hoge lob. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Solans probeert de bal aan de voet te houden. Kaliszan bereikt de bal nog maar net als eerste. Regalia is nu in balbezit. Regalia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - C.A La Rinconada 9:0

58e minuut.
Solans rent richting de bal. Zaballa onderschept slim de pass. Zaballa met een sublieme pass. Regalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Regalia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - C.A La Rinconada 10:0

62e minuut.
Daar is Stojšin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojšin met een sublieme pass. Carneiro speelt de bal door. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lalinde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Capano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kaliszan kopt de bal weg. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Kaliszan geeft een lange en hoge pass. Mojica heeft problemen om de bal te vangen. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - C.A La Rinconada 11:0

67e minuut.
Lalinde probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carneiro de bal. Carneiro passt de bal zonder na te denken. Barlocco heeft problemen om de bal te vangen. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro geeft een hoge lob. Barlocco kopt de bal weg. Regalia heeft problemen om de bal te vangen. Regalia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Wleklak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wleklak passt de bal met de wreef. Alonso is nu in balbezit. Barlocco onderschept slim de pass. Barlocco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Kaliszan met een snelle inworp. Rebougas rent richting de bal. Rebougas geeft een lange en hoge pass. Barlocco springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Brian probeert naar een medespeler te passen. Mądry is nu in balbezit. Mądry geeft een hoge lob. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kaliszan probeert naar een medespeler te passen. Regalia is nu in balbezit. Regalia passt de bal met de wreef. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - C.A La Rinconada 12:0

81e minuut.
Lalinde met een sublieme pass. Wleklak kopt de bal weg. Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlocco haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Rebougas kopt de bal weg. Barlocco probeert de bal met de borst te controleren. Barlocco speelt de bal door. Regalia is nu in balbezit. Regalia haalt uit met een fantastische trap. Lalinde bokst de bal weg. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel. Lalinde bokst de bal weg. Alonso kopt de bal weg. Capano rent richting de bal. Capano geeft een lange en hoge pass. Regalia springt en kopt de bal. Lalinde bokst de bal weg.

90e minuut.
Carneiro probeert naar een medespeler te passen. Rebougas is nu in balbezit. Rebougas met een sublieme pass. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 17%, C.A La Rinconada 83%.
Decano F.C. - C.A La Rinconada 12:0