Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лясныя Птушкі Высакародныя Настаўнікі
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Zhydkevicz onderschept slim de pass. Zhydkevicz probeert naar een medespeler te passen. Taparou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taparou draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kandarycki de bal onder controle te krijgen. Pantsakou bokst de bal weg.

9e minuut.
Pshaniszny is nu in balbezit. Halinouski verovert de bal door een tackle van achteren. Halinouski probeert naar een medespeler te passen. Zhydkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhydkevicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kandarycki trapt de bal weg. Halinouski kopt de bal weg. Savastsenia is nu in balbezit. Zhydkevicz onderschept slim de pass. Zhydkevicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Taparou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhukavets komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Levashkevich onderschept slim de pass. Levashkevich geeft de bal voor. Daar is Sushkevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazharnovich is nu in balbezit. Kazharnovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Птушкі 45%, Высакародныя Настаўнікі 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Лясныя Птушкі - Высакародныя Настаўнікі 0:0

49e minuut.
Sushkevich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Khadanovich de bal. Zhukavets begaat een overtreding. Zhukavets krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Halinouski speelt de bal door. Zhukavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadanovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khadanovich krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Pshaniszny probeert naar een medespeler te passen. Kazakevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakevich passt de bal met de wreef. Pshaniszny controleert de bal met de borst. Pshaniszny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pshaniszny passt de bal zonder na te denken. Kazharnovich is nu in balbezit. Maliarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazharnovich is nu in balbezit. Kazharnovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Лясныя Птушкі - Высакародныя Настаўнікі 0:1

82e minuut.
Sliapakou rent richting de bal. Kazakevich verovert de bal door een tackle van achteren. Kazakevich met een sublieme pass. Kazharnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazharnovich draait met de bal, schiet en ... Zamiralau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Птушкі 70%, Высакародныя Настаўнікі 30%.
Лясныя Птушкі - Высакародныя Настаўнікі 0:1