Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Gang Dirty Hawks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Ayitey rent richting de bal. Ayitey geeft een lange en hoge pass. Mofat is nu in balbezit. Mofat haalt uit met een fantastische trap. Ekezie probeert de bal met de borst te controleren. Kofi bokst de bal weg.

16e minuut.
Klungelig pakt Grunsah de bal. Nyamekye begaat een overtreding. Grunsah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nyamekye speelt de bal door. Kwame zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Manu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kwame rent richting de bal. Bani verovert de bal door een tackle van achteren. Bani speelt de bal door. Mofat rent richting de bal. Mofat draait met de bal, schiet en ... Kofi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kingston geeft een hoge lob. Daar is Ayitey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahorlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Manu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gang - Dirty Hawks 1:0

24e minuut.
Nyamekye geeft de bal voor. Amanwah kopt de bal weg. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam schiet op doel. Klungelig pakt Taylor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Gorleku trapt de bal weg van het doel. Kwame kopt de bal weg. Nkrumah is nu in balbezit. Manu onderschept slim de pass. Manu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Boadi rent richting de bal. Kwame bereikt de bal nog maar net als eerste. Boadi is nu in balbezit. Mofat is nu in balbezit. Mofat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Amanwah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bonus komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Nkrumah onderschept slim de pass. Nkrumah passt de bal in één keer door. Komade rent richting de bal. Boadi onderschept slim de pass. Boadi schiet op doel. Kofi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mofat is nu in balbezit. Mofat draait met de bal, schiet en ... Ekezie probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Gang - Dirty Hawks 1:1

42e minuut.
Klungelig pakt Bonus de bal. Bonus passt de bal met de wreef. Ahorlu geeft een lange en hoge pass. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gang - Dirty Hawks 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gang 51%, Dirty Hawks 49%.
AC Gang - Dirty Hawks 2:1

76e minuut.
Nkrumah passt de bal met de wreef. Komade bereikt de bal nog maar net als eerste. Komade geeft een lange en hoge pass. Manu rent richting de bal. Manu haalt uit met een fantastische trap. Gorleku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gang 49%, Dirty Hawks 51%.
AC Gang - Dirty Hawks 2:1