Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unspeakable Villa Sharp Rovers
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lomotey verovert de bal door een tackle van achteren. Chesco rent richting de bal. Chesco passt de bal in één keer door. Yaya is nu in balbezit. Yaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unspeakable Villa - Sharp Rovers 1:0

4e minuut.
Appiah met een sublieme pass. Klungelig pakt Chesco de bal. Chesco passt de bal in één keer door. Yaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaya haalt uit met een fantastische trap. Tafler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Amin probeert naar een medespeler te passen. Lomotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dissramah onderschept slim de pass. Andoh rent richting de bal. Andoh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Andoh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yaya is nu in balbezit. Ketewa is nu in balbezit. Yaya verovert de bal door een tackle van achteren. Yaya draait met de bal, schiet en ... Tafler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Attakora-Gyama kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ampiah de bal onder controle te krijgen. Dissramah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dissramah haalt uit met een fantastische trap. Otoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unspeakable Villa - Sharp Rovers 1:1

23e minuut.
Daar is Lomotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesco geeft een hoge lob. Mohammed rent richting de bal. Mohammed geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Attakora-Gyama rent richting de bal. Attakora-Gyama geeft de bal voor. Lomotey is nu in balbezit. Andoh onderschept slim de pass. Andoh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unspeakable Villa - Sharp Rovers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unspeakable Villa 52%, Sharp Rovers 48%.
Unspeakable Villa - Sharp Rovers 1:2

58e minuut.
Abuga rent richting de bal. Abuga geeft de bal voor. Mutala bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaya rent richting de bal. Yaya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dissramah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dadzie komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Attakora-Gyama geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dadzie de bal onder controle te krijgen. Ketewa rent richting de bal. Andoh is nu in balbezit. Andoh draait met de bal, schiet en ... Otoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unspeakable Villa 54%, Sharp Rovers 46%.
Unspeakable Villa - Sharp Rovers 1:2