Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:30
  • Bekerwedstrijd: Barazh
  • Stadion: IS Erzeni Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2788
IS Erzeni IF Devolli
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Alia passt de bal met de wreef. Marashi controleert de bal met de borst. Bajraktari begaat een overtreding. Bajraktari krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ismaili onderschept slim de pass. Bajraktari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili verovert de bal door een tackle van achteren. Esati is nu in balbezit. Esati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ismaili is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dalipi ... Strafschop! Ismaili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ismaili neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
IS Erzeni - IF Devolli 1:0

19e minuut.
Galica met een sublieme pass. Aliuki is nu in balbezit. Alia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliuki onderschept slim de pass. Aliuki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Alia is nu in balbezit. Inworp. Hisari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Galica de bal. Galica geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Erzeni 39%, IF Devolli 61%.
IS Erzeni - IF Devolli 1:0

61e minuut.
Godanca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ismaili rent richting de bal. Bajraktari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bajraktari krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ismaili raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ismaili neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dalipi speelt de bal door. Aliuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana onderschept slim de pass. Galica is nu in balbezit. Galica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ismaili met een sublieme pass. Galica is nu in balbezit. Marashi rent richting de bal. Galica onderschept slim de pass. Galica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Marashi rent richting de bal. Marashi geeft een lange en hoge pass. Agjani kopt de bal weg. Klungelig pakt Llaskuci de bal. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Erzeni 45%, IF Devolli 55%.
IS Erzeni - IF Devolli 1:0