Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rédacteurs Noirs Députés Acharnés
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Bohnert verovert de bal door een tackle van achteren. Bohnert passt de bal met de wreef. Muraglia rent richting de bal. Muraglia draait met de bal, schiet en ... Fersino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rédacteurs Noirs - Députés Acharnés 1:0

10e minuut.
Inworp. Büchler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damar is nu in balbezit. Calmes onderschept slim de pass. Calmes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fromont rent richting de bal. Fromont passt de bal zonder na te denken. Muraglia rent richting de bal. Muraglia draait met de bal, schiet en ... Fersino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rédacteurs Noirs - Députés Acharnés 2:0

26e minuut.
Leisen geeft de bal voor. Inworp. Hieff met de inworp. Bohnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohnert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rédacteurs Noirs - Députés Acharnés 3:0

29e minuut.
Sadler probeert naar een medespeler te passen. Capelli is nu in balbezit. Federspiel begaat een overtreding. Federspiel krijgt een gele kaart. Capelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huss met een snel genomen vrije trap. Decombis heeft problemen om de bal te vangen. Lentz rent richting de bal. Lentz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rédacteurs Noirs - Députés Acharnés 3:1

35e minuut.
Klungelig pakt Damar de bal. Calmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmes met een sublieme pass. Lentz is nu in balbezit. Lentz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rédacteurs Noirs 59%, Députés Acharnés 41%.
Rédacteurs Noirs - Députés Acharnés 3:1

51e minuut.
Brachtenbach is nu in balbezit. Brachtenbach geeft de bal voor. Calmes is nu in balbezit. Calmes draait met de bal, schiet en ... Büchler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rédacteurs Noirs - Députés Acharnés 3:2

59e minuut.
Angel speelt de bal door. Klungelig pakt Sadler de bal. Sadler speelt de bal door. Bohnert kan de bal niet met de borst controleren. Bohnert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Krack is nu in balbezit. Calmes verovert de bal door een tackle van achteren. Decombis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentz verovert de bal door een tackle van achteren. Lentz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fernandes trapt de bal weg. Huss kopt de bal weg. Brachtenbach controleert de bal met de borst. Calmes is nu in balbezit. Calmes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rédacteurs Noirs - Députés Acharnés 3:3

82e minuut.
Huss speelt de bal door. Büchler is nu in balbezit. Büchler speelt de bal door. Lentz rent richting de bal. Lentz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Angel probeert naar een medespeler te passen. Lentz bereikt de bal nog maar net als eerste. Decombis rent richting de bal. Lentz onderschept slim de pass. Lentz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Calmes is nu in balbezit. Decombis verovert de bal door een tackle van achteren. Federspiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmes onderschept slim de pass. Calmes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rédacteurs Noirs - Députés Acharnés 3:4

89e minuut.
Muraglia is nu in balbezit. Klungelig pakt Calmes de bal. Calmes geeft een hoge lob. Lentz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentz schiet op doel. Fernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rédacteurs Noirs 69%, Députés Acharnés 31%.
Rédacteurs Noirs - Députés Acharnés 3:4